Δέσποινα Μοιραράκη: Το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη

Δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τρεις μήνες έκλεισαν σήμερα 24/9 από τη μέρα που ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας την ίδια και την οικογένειά τους στο πένθος. Σήμερα το πρωί τελέστηκε το τρίμηνο μνημόσυνο με τη Μοιραράκη να ενοχλείται πολύ όταν αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη προσωπική στιγμή, με την ίδια να ξεσπά αργότερα με ανάρτησή της.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλειά του, αφού οι μνήμες είναι ακόμα πολύ νωπές η ίδια προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και να κάνει ένα νέο άνοιγμα στα επαγγελματικά της εκ νέου στην τηλεόραση, κάτι που όπως αποκάλυψε θα ήταν επιθυμία και του ίδιου του Κοντούλη.

Η ενόχληση της Μοιραράκη όταν δημοσιογράφοι παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο του Κοντούλη

Έγραψε σε σημερινή της ανάρτηση:

«Σήμερα στο κοιμητήριο με αφορμή το τρίμηνο μνημόσυνο του συζύγου μου υπήρχαν δίπλα στο μνήμα δημοσιογράφοι με κάμερα. Παρακαλώ ιδιαιτέρως όλα τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία μου να βιώνω την απώλεια του συζύγου μου χωρίς να συμμετέχουν στις προσωπικές μου στιγμές. Σας ευχαριστώ θερμά».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά το τρίμηνο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη

Η συγκινητική της ανάρτηση στα 40 του

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την ημέρα που η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη. Στα 40 του παρά το γεγονός ότι ήταν απαρηγόρητη βρήκε τη δύναμη να εκφράσει μερικά λόγια για το άλλο της μισό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πόσο σημαντικός ήταν και είναι για εκείνη, ενώ όλα μακριά του φαίνονται πιο δύσκολα.

«40 μέρες χωρίς εσένα,14 χρόνια + 40 μέρες Μαζί με Εσένα. Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου ,με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, ,με τον συμβουλάτορα μου, με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ΖΩΗ μου! μαζί σε όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Μοιραράκη - Κοντούλης