Χώρισαν Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά από 3 χρόνια σχέσης;

Η απάντηση της ίδιας στην κάμερα του Open

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Στην κάμερα του Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/9 η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη.

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στις φήμες χωρισμού με τον Χρήστο Δάντη

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 λοιπόν τις διέψευσε κατηγορηματικά και είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ με τον τραγουδιστή.

«Δεν έχουμε χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη, χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Ακούστηκε επειδή πήγα στο χωριό μου να δω τη γιαγιά μου. Εκείνος έχει περιοδεία και ήμασταν λίγο στο φλου. Αλλά πήγαμε μαζί διακοπές και είμαστε μια χαρά δόξα τω Θεώ Παναγία μου» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα, η οποία όπως δήλωσε δεν την αφορά καθόλου η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Χρήστο Δάντη.

Δυο αναρτήσεις αποκάλυψαν την αλήθεια για το γάμο της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά η καρδιά του Χρήστου Δάντη, την οποία και έχει κλέψει τη γνώριζε πολύ καλά και από πολύ πιο πριν.

Μετά το ριαλίτι και κατά τη διάρκεια αυτού το ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει άλλο μυστικό τον έρωτα του και πλέον, τον ζουν όπως όλος ο κόσμος φανερά. Τη Δευτέρα 8/8 ωστόσο βγήκε μια φήμη, που ήθελε τους δύο τους να το πηγαίνουν λίγο πιο σοβαρά.

Η ίδια η Ασημίνα όμως, με το που πληροφορήθηκε την είδηση έσπευσε να διαψεύσει με δύο stories από τον λογαριασμό της στο instagram, με λίγο ειρωνικό ύφος θα λέγαμε.

Ασημίνα - ΔάντηςΑσημίνα - Γάμος Δάντης