«Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που...» - Τι δήλωνε πριν λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα

Ωστόσο τα πράγματα τελικά είχαν διαφορετική εξέλιξη από ότι περίμενε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που...» - Τι δήλωνε πριν λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα

Μπορεί η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό να ξεκίνησε με την καλύτερη διάθεση, ωστόσο 2-3 εβδομάδες μετά την παρουσία της στην εκπομπή, αποφάσισε να αποχωρήσει (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 25/9, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Open Weekend” μερικές δηλώσεις που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες πριν στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική της επιστροφή.

Τι δήλωνε πριν λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του» είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο τα πράγματα τελικά είχαν διαφορετική εξέλιξη από ότι περίμενε.

Πανηγύρι στο Twitter με την αποχώρηση της

Όλα ξεκίνησαν χθες 23/9 όταν η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει πως είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές με αποτέλεσμα εκείνη να υποβάλλει την παραίτησή της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Twitter έχει στηθεί κανονικό πανηγύρι, με το όνομα της Δούκισσας Νομικού να είναι πρώτο στα trends και να τρολάρουν την αποχώρησή της.