Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Ξανθιά και πασίγνωστη - Αυτή η παρουσιάστρια είναι φαβορί για να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό

Ποια θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα

Αποκλειστικό: Ξανθιά και πασίγνωστη - Αυτή η παρουσιάστρια είναι φαβορί για να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό
News 25.09.2022 12:35
Από Youweekly Team

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/8 η διευθύντρια του περιοδικού Youweekly, Τζώρτζια Συρίχα, με την ίδια να αποκαλύπτει την παρουσιάστρια που είναι φαβορί για αντικαταστάστρια της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρησή της, την οποία σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εμείς.

Αυτή είναι η παρουσιάστρια είναι φαβορί για να αντικαταστήσει την Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων λοιπόν πως στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία μετά την αποχώρησή της από το MEGA, δεν έχει επιλέξει τον νέο σταθμό στην καριέρα της και παραμένει ελεύθερη.

Κάποια επαφή ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει γίνει, όμως το όνομα της έχει πέσει στο τραπέζι του ΑΝΤ1 και αναμένουμε εξελίξεις.

Τι δήλωνε πριν λίγο καιρό η Δούκισσα Νομικού για τον Γιώργο Λιάγκα

Το πρωί της Κυριακής 25/9, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Open Weekend” μερικές δηλώσεις που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες πριν στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του» είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο τα πράγματα τελικά είχαν διαφορετική εξέλιξη από ότι περίμενε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Λιάγκα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

«Το κανάλι πρέπει να...» - Η αποκάλυψη του Βαγγέλη Περρή για το μέλλον της Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό

Share