Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους Ευθύμης Ζησάκης και Χρύσα Παπαλελούδη

Έγινε η αποκάλυψη για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Ευθύμης Ζησάκης
Instagram / Ευθύμης Ζησάκης

Μια πολύ όμορφη περίοδο διανύουν ο Ευθύμης Ζησάκης και η αγαπημένη του, Χρύσα Παπαλελούδη, με το ζευγάρι να είναι μαζί εδώ κι έναν χρόνο. Μάλιστα, προχώρησαν στην συγκατοίκηση πολύ γρήγορα, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να τους δούμε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ φωτογραφίες τους από το ταξίδι που έκαναν πρόσφατα στη Ρώμη).

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, Real News, ο Ευθύμης Ζησάκης και η αγαπημένη του έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τη δημιουργία οικογένεια. Οι δύο ηθοποιοί, στο πλαίσιο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, έχουν δημιουργήσει μια παιδική παράσταση με τίτλο «Σμύρνη παραμυθένια», με την οποία περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια, ο Ευθύμης Ζησάκης συζητά διάφορες προτάσεις αυτή την περίοδο, αλλά προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή είναι ένα project που αφορά του διαδίκτυο και το Youtube.

«Πρόκειται για ένα σατιρικό που το δουλεύουμε πολύ και σε λίγο θα βγει. Έχουμε φτιάξει μια ολόκληρη ομάδα και ένα στούντιο για όλο αυτό. Νομίζω ότι το project πάει γενικά προς το διαδίκτυο», δηλώνει ο ίδιος στη Real News και τη Νίκη Κώτσου.

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους Ευθύμης Ζησάκης – Χρύσα Παπαλελούδη
Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Ευθύμης Ζησάκης

«Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στη κάμερα του Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη σύζυγο του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μάλιστα και για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τους τηλεοπτικούς του ρόλους.

“Με την σύντροφό μου, Χρύσα, είμαστε συγκάτοικοι, συνάδερφοι… Είναι μεγάλη τύχη γιατί έχεις τον άνθρωπό σου, έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος θα σου πει την αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε διαρκώς μαζί. Έχουμε βρει τους κώδικές μας.

Λέμε την αλήθεια και δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολακευτικά σχόλια ο ένας για τον άλλο. Οι συγκρούσεις με την έννοια της σύγκρουσης. Υπάρχει σαφώς κάποια διαφωνία η οποία είναι εύλογη και η οποία με την συζήτηση, γίνεται… ευθεία. Συγκατοικούμε με την Χρύσα, δεν φοβάμαι καθόλου τον γάμο”.