«Να πάνε να κοιταχτούν γιατί δεν είναι καλά» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού

«Το τι άκουσα; Κατακραυγή!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να πάνε να κοιταχτούν γιατί δεν είναι καλά» - Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαρίας Σολωμού

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 η Μαρία Σολωμού, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της) και την κατακραυγή που δέχτηκε τότε για τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Η ηθοποιός συγκεκριμένα είχε αναφερθεί στο πώς έχουν αλλάξει πλέον οι καιροί και πως όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν ανοιχτά για ότι περνούν.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

«Εγώ όταν ήμουν έγκυος έπεσαν να με φάνε από παντού με αυτά που είχα δηλώσει. Είχα πει ότι είναι η χειρότερη περίοδο της γυναίκας. Το τι άκουσα; Κατακραυγή, από την τηλεόραση, γιατί τότε δεν υπήρχαν social media. Οι μισοί λένε τώρα άλλα, αλλά εγώ τους θυμάμαι όλους.

Ζούμε την εποχή του Instagram που οποιοσδήποτε μπορεί να σου στείλει το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο αρνητικό σχόλιο χωρίς λόγο, να πάνε να κοιταχτούν γιατί δεν είναι καλά.

Αν πάω σε κάποιο μαγαζί και παίζει τραπ θα την ακούσω, σπίτι όχι. Είναι τουλάχιστον τραγική η κατάσταση μετακύ των τράπερ, είναι παιδική. Οι γονείς πρέπει να κάνουμε πολύ δουλειά με τα παιδιά, ότι είδους μουσική και να ακούνε», είπε η ηθοποιός.

Το ξέσπασμά της για τον Mente Fuerte

Το πρωί της Παρασκευής 1/7, μία πολύ όμορφη και ουσιαστική συνέντευξη, παραχώρησε η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε αναλυτικά για τον Μάριο Αθανασίου, αποκαλύπτοντας μάλιστα σκηνικό από όταν χώρισαν, αναφέρθηκε στον κορυφαίο ρόλο της Ράνιας στη σειρά «Singles», αλλά και στην φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

«Έκανα τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι. Δεν μπορώ να βγω και να κάνω τη χαριτωμένη, θα γελάσει το πανελλήνιο. Το να κάνω κάποιον άλλον, να βάλω τα φουστανάκια μου και να κάνω τη γλυκούλα δεν υπάρχει περίπτωση δεν είναι η persona μου.

Μία απάντηση ήταν “πόσα θες και εγώ θα στα δώσω”. Δεν δουλεύω επί χρήμασι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να το έχω κάνει πιο μικρή που θα μπορούσα να έχω βγάλει και περισσότερα λεφτά. Ναι, μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Με ρώτησαν “τι θες από τη ζωή σου; θες ένα μικρό νησί;”, απάντησα “δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε”».

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».