Στιγμές ευτυχίας για την Εριέττα Κούρκουλου και τον Βύρων Βασιλειάδης - Βάφτισαν τον γιο τους

Τι όνομα του έδωσαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Erietta Kourkoulou Latsi
Instagram / Erietta Kourkoulou Latsi

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν τον περασμένο Μάρτιο η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης, φέρνοντας στον κόσμο το αγοράκι τους, το οποίο φυσικά είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και ο Βύρωνας Βασιλειάδης δημοσιεύουν πολύ συγκεκριμένα οικογενειακά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γι’ αυτό και την βάπτισή του δεν την έμαθε κανείς, μόνο φυσικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Βάφτισαν τον γιο τους Εριέττα Κούρκουλου και Βύρων Βασιλειάδης

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, η Εριέττα Κούρκουλου κ ο Βύρωνας Βασιλειάδης βάφτισαν τον γιο τους το Σάββατο 24/9 και το όνομα που του δόθηκε είναι Νίκος.

Μάλιστα, στα τραπέζια των καλεσμένων υπήρχε μια κάρτα που τους ενημέρωνε πως το μενού είναι αποκλειστικά vegan, μιας και αυτή είναι στάση ζωής που έχει επιλέξει το ζευγάρι και με την οποία προσπαθούν να μεγαλώσουν και τον γιο τους, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές από τις αναρτήσεις που κάνει η ίδια στα social media.

«Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του δείπνου σας. Tο μέλλον είναι vegan. Επιλέξτε την ευγένεια. Ίσως αυτό το γεύμα να είναι το πρώτο πολλών άλλων» ανέφερε το μήνυμα της κάρτας.

Βάφτισαν τον γιο τους Εριέττα Κούρκουλου και Βύρων Βασιλειάδης

Ο πρώτες δηλώσεις της Μαριάννας Λάτση για τον εγγονό της - "Το παιδί έχει πάρει το..."

Η Μαριάννα Λάτση έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, καθώς η κόρη της Εριέττα Κούρκουλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι (Δείτε εδώ). Η Μαριάννα Λάτση δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της και δείχνει ότι έχει γίνει ήδη «χαζογιαγιά».

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την Μαριάννα Λάτση στο ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς και φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί. «Ο ωραιότερος ρόλος από όλους είναι αυτός της γιαγιάς. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να το φανταστώ. Είμαι πολύ ευτυχής, το παιδί έχει πάρει το όνομα του παππού του, είναι κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, είμαι πολύ ευτυχής»

Η Μαριάννα Λάτση αναφέρθηκε και στον Νίκο Κούρκουλο, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Μου έμαθε πάρα πολλά για το θέατρο που εγώ δεν τα ήξερα. Οι καλλιτέχνες αυτοί είναι αθάνατοι, δεν είναι σαν και εμάς, είναι εκεί και μας βλέπουν, αισθανόμαστε το στήριγμά τους».