''Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη από εμένα...'' - H απάντηση του Νίκου Βέρτη για τον εκνευρισμό του στο νυχτερινό κέντρο

Kατά τη διάρκεια ελέγχου από τις αρχές

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Βέρτης έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό στο Κοσμοράδιο 95,1» με τον Μάνο Βολάνη, την Μιράντα Σμουλιώτη και τον Γιώργο Τσεσμετζή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είχε γίνει κατά τη διάρκεια ελέγχων στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν το καλοκαίρι, που είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό του, κάνοντάς τον να αντιδράσει άσχημα. Ο ίδιος έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν 9 Αυγούστου όταν κατά τη διάρκεια του live του στη Θεσσαλονίκη η αστυνομία πήγε στο μαγαζί προκειμένου να ελέγξει το επίπεδο των ντεσιμπέλ, με τον τραγουδιστή να κλωτσά πανέρια και να τους διώχνει από το νυχτερινό κέντρο.

Η εκδοχή του Βέρτη μετά το συμβάν με την αστυνομία στο νυχτερινό κέντρο

Είπε λοιπόν στη συνέντευξή του:

«Yπήρχαν, από ότι κατάλαβα, πάρα πολλές καταγγελίες στο μαγαζί. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά την περιοχή που είναι το Orama και δεν είναι μια κατοικημένη περιοχή, το αεροδρόμιο έχει τα διπλάσια ντεσιμπέλ. Υπήρξε ένας έλεγχος από την αστυνομία, μπήκε μέσα στο μαγαζί, τον έκανε κανονικότατα και δεν βρήκε καμία παράβαση. Έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε, ξανάκανε τον έλεγχο, έφυγε και όλα ήταν κανονικά. Ξαναγύρισε μετά από λίγο για να κάνει τον έλεγχο για τρίτη φορά. Τον ίδιο έλεγχο. Όταν λοιπόν σε ελέγχουν για το ίδιο πράγμα τόσες φορές, αρχίζεις και χάνεις την υπομονή σου».

O Nίκος Βέρτης λέει την εκδοχή του για το σκηνικό με την αστυνομία

«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ όπου τραγουδάω, ούτε επιτρέπω σε κάποιον επιχειρηματία που συνεργάζομαι, να μην γίνονται οι έλεγχοι, προσπαθούμε πάντα να είμαστε τυπικοί και να τηρούμε τον νόμο. Απλά σε κάποια πράγματα πρέπει να δούμε και την πραγματικότητα. Δηλαδή μπαίνει ένας αστυνομικός μέσα σε ένα κατάστημα με ένα ηχόμετρο που μετράει τα ντεσιμπέλ. Εγώ είμαι καλλιτέχνης, είμαι μουσικός και έχω φάει τη μισή μου ζωή μέσα σε ένα στούντιο να ελέγχω και να επεξεργάζομαι τον ήχο. Δεν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει καλύτερη άποψη στον ήχο από εμένα και με προσβάλλει το γεγονός να μου πει ότι δεν κάνω κάτι καλά. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και θέλω η ποιότητα του ήχου σε ένα μαγαζί που τραγουδάω να είναι καλή. Σίγουρα δεν θέλω να τραυματίσω κανενός τα αυτιά. Δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο από κάποιον».

Επίσης, ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε στο δίλημμα αν θα επέλεγε να δουλέψει σε σουβλατζίδικο ή να πάει στο Survivor, επιλέγοντας με μεγάλη του ευχαρίστηση το σουβλατζίδικο όπου θα δούλευε, όπως είπε, ακόμα και χωρίς αμοιβή.

Έντονη κριτική στο Twitter για την αντίδρασή του

Η συμπεριφορά του Νίκου Βέρτη απέναντι στους ελέγχους της αστυνομίας στο μαγαζί που τραγουδούσε ήταν αρκετή για να ξεσπάσει κριτική στο Twitter εις βάρος του τραγουδιστή που όπως φαίνεται είναι παλιός γνώριμος της εφορίας. Όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο τον είδαν να βγαίνει εκτός εαυτού και να ξεσηκώνει το κοινό προκειμένου να αποχωρήσουν οι άνδρες της εφορίας.