''Σπάσαν τα νερά, πρέπει να φύγω'' - Σόκαρε τους πάντες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Ποιος τον ειδοποίησε;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Σπάσαν τα νερά, πρέπει να φύγω'' - Σόκαρε τους πάντες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά την δήλωση που έκανε στην κάμερα της εκπομπής της «Super Κατερίνα». Και αυτό γιατί στην ερώτηση του δημοσιογράφου, απέφυγε να απαντήσει, αφού όπως είπε φεύγει βιαστικός για το σπίτι, αφού έσπασαν τα νερά. Δεν ήθελε και πολύ η παρουσιάστρια για να απορήσει, αφού η Ιωάννα Τούνη είναι μόλις στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου ακούστηκε πολύ το τελευταίο εικοσιτετράωρο, αφού μετά την μετάδοση της ψευδής είδησης για την αυτοκτονία της Δήμητρας Αλεξανδράκη από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο ίδιος μπήκε στο στόχαστρό της εμμέσως(δείτε εδώ το story της) καθώς δεν απέτρεψε τους συνεργάτες του, από το να αναπαράγουν τα fake news και το όνομά της.

Η παρεξήγηση με την ατάκα του Αλεξάνδρου στην κάμερα της «Super Κατερίνας»

«Σπάσαν τα νερά και πρέπει να φύγω για το σπίτι», δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής και προφανώς εννοούσε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους σωλήνες. Μια φράση του πάντως ήταν αρκετά για να νομίζει για μερικά δευτερόλεπτα η Καινούργιου ότι γεννάει η Ιωάννα Τούνη.

Εκείνος πάντως ανυπομονεί να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Μπορεί πολλοί να τους αμφισβήτησαν στην αρχή, όμως το σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν δύο πολύ καλοί γονείς. Λιγότεροι από τέσσερις μήνες έχουν απομείνει μέχρι η Ιωάννα να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ο Αλεξάνδρου, όπως αποδεικνύει και από την τελευταία ανάρτησή του έχει μπει πλήρως στο mood του μπαμπά και δεν κρατιέται να γνωρίσει τον γιο του.

Άλλωστε ήταν και η μεγάλη του επιθυμία, όπως πιθανόν θυμάστε να βγει αγόρι το παιδί, ενώ από την άλλη η Ιωάννα ήθελε κοριτσάκι, με τον Δημήτρη να κερδίζει το στοίχημα της φύσης. Η αντίδρασή του δε στο gender reveal party που έκαναν ήταν επική, αφού όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Θεός τον αγαπά πολύ και του κάνει τα χατίρια.

Το μοντέλο και παρουσιαστής δημοσίευσε μια καλοκαιρινή του φωτογραφία στο instagram σημείωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του αφού κατά τη διάρκεια αυτού έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς.

«Ίσως το Καλύτερο καλοκαίρι για μένα, μπορεί να μην έκανα διακοπές πολλές. Αλλά η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω κάθε μέρα!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για τον ερχομό του γιου του