Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά μετά τον ερχομό της εγγονής της

«Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο»

«Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά μετά τον ερχομό της εγγονής της
News 26.09.2022 12:38
Από Ίρις Βίλα

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της καθώς ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι της.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά

«Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα.

Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια.

Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση».

«Στην αρχή τους είπα...» - Η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ευλογημένο και τυχερό να είναι...» - Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας Παππά για το φύλο του μωρού

"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Χριστίνα Παππά - Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Share