Τους πήρε και τους σήκωσε στο «Love Island» - Η περιγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον κυκλώνα που ακύρωσε την πρεμιέρα

Έζησαν στιγμές τρόμου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τους πήρε και τους σήκωσε στο «Love Island» - Η περιγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον κυκλώνα που ακύρωσε την πρεμιέρα

Πανικός επικράτησε με την πρεμιέρα του «Love Island» στον ΣΚΑΙ, μετά την αναβολή της πρεμιέρας που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 27/9. Αιτία ήταν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Τενερίφη και συγκεκριμένα ένας κυκλώνας που δημιούργησε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην περιοχή. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιέγραψε με λεπτομέρειες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, τα όσα τρομακτικά έζησαν επί δεκαέξι ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα γίνονται στην Τενερίφη της Ισπανίας, ενώ έχουν γίνει γνωστά τα πρόσωπα των παικτών, που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και στο twitter, όπως και το ίδιο το παιχνίδι, λόγω του τολμηρού περιεχομένου του, καθώς δεν φεύγεις από το νησί αν δεν ζευγαρώσεις.

Τα πρώτα λόγια της Παπαγεωργίου μετά την αναβολή της πρεμιέρας του Love Island

Eίπε σε τηλεφωνική σύνδεση με το «Καλό μεσημεράκι»:

«Είχαμε έναν μικρό κυκλώνα εδώ πέρα, οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. Δεν είχαμε ρεύμα για 16 ώρες σε όλα τα Κανάρια, όχι μόνο στην Τενερίφη, βγήκε ο στρατός και γενικώς ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη. Αναγκαστικά έπρεπε να μεταθέσουμε την πρεμιέρα για την ασφάλεια όλων μας», εξήγησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Aυτά είναι τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες του Love Island

Η πρεμιέρα του Love Island αναβλήθηκε πριν από λίγες ώρες λόγω κακοκαιρίας ,ωστόσο η αλήθεια είναι πως από τη μέρα που κυκλοφόρησαν τα ονόματα των συμμετεχόντων, το ριάλιτι του έρωτα έχει κινήσει την περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είχε γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού, η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει διαγωνιζόμενους για το Love Island, ωστόσο τελικά το ρόστερ έκλεισε και αναμένεται να κάνει πανικό στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr