"Τώρα καταλαβαίνω πόσο..." - Έβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες η Ιλένια Ουίλιαμς

"Μία συμβουλή του που κρατάω από εκείνον είναι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το βράδυ της Δευτέρας 26/9 ο Δήμος Γλυφάδας διοργάνωσε συναυλία-αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο στις 21 Αυγούστου. Εκεί ήταν φυσικά τα τρία παιδιά του Ιλένια Ουλίαμς, Μάρθα και Αλέξανδρος, αλλά και η σύζυγός του Αμαλία.

Η Ιλένια έκανε μάλιστα δηλώσεις στις κάμερες και «λύγισε» όταν μίλησε για τον πατέρα της, Ρόμπερτ.

Οι δηλώσεις της Ιλένιας Ουίλιαμς

«Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου. Δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντικός ήταν ο μπαμπάς μου, δεν είχε αφήσει να φανεί μες στο σπίτι. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικός ήταν» είπε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

Στη συνέχεια η ίδια συγκινήθηκε όταν αποκάλυψε ποιες συμβουλές τις έχει δώσει ο πατέρας της.

«Μία συμβουλή του που κρατάω από εκείνον είναι να κάνω αυτό που αγαπάω και από τα τελευταία που είπαμε, να είμαστε ευτυχισμένοι» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ιλένια Ουίλιαμς.

η ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ ένα μήνα μετά τον θάνατό του

Η κόρη του, Ιλένια Ουίλιαμς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και τόσο ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας η συγκεκριμένη απώλεια την ήταν αρκετά δύσκολη καθώς έχασε τον αγαπημένο της πατέρα.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ήταν σε μικρότερη ηλικία ενώ πόζαρε δίπλα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος την φιλούσε στο μάγουλο.

Ανάρτηση της Ιλένια Ουίλιαμς