Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μυστικά και ψέματα: Τι κρύβουν εδώ και χρόνια πίσω από το χαμόγελό τους η Ελένη Μενεγάκη & ο Ματέο Παντζόπουλος

Ίσως γίνεται γνωστό για πρώτη φορά

Μυστικά και ψέματα: Τι κρύβουν εδώ και χρόνια πίσω από το χαμόγελό τους η Ελένη Μενεγάκη & ο Ματέο Παντζόπουλος
NDP Photo Agency
News 27.09.2022 10:04
Από Youweekly Team

Πάνε επτά χρόνια από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τη μικρή Μαρίνα (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάπτισή της), καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο και παρότι δεν είδαμε ούτε φωτογραφίες από κάποιο γάμο αλλά ούτε και κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο γάμος έγινε, όλοι πιστεύουμε ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Μάλιστα πληροφορίες έκαναν λόγο για μυστικό γάμο ο οποίος έγινε σε μοναστήρι στην Άνδρο, με παρόντες μόνο τους πάρα πολύ κοντινούς τους ανθρώπους. Η ίδια η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας δεν διέψευσαν ποτέ την πληροφορία που κυκλοφόρησε τότε και δεν έκαναν απολύτως κανένα σχόλιο που να αναιρεί το γεγονός ότι είχαν παντρευτεί.

Κι όμως τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Το σύμφωνο συμβίωσης Μενεγάκη & Παντζόπουλου

Ματέο Παντζόπουλος Ελένης Μενεγακη
NDP Photo Agency

Εάν ήταν κάποιος πολύ προσεκτικός όταν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος βγήκαν από το μαιευτήριο με την μικρή Μαρίνα θα είχαν προσέξει ότι στην επίσημη ανακοίνωση ο επιχειρηματίας αναφερόταν ως "ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού κ. Ματθαίος Παντζόπουλος."

Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δυο τους δεν ήταν παντρεμένοι, τουλάχιστον τη εποχή που γεννήθηκε η μικρή και ενώ υποτίθεται ότι είχε γίνει ήδη ο περίφημος γάμος, όπως αναφέρει το Ciao. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του εν λόγω περιοδικού η Ελένη και ο Ματέο είχαν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε γάμο καθώς προτίμησαν να κάνουν σύμφωνα συμβίωσης.

Κι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης είχε υπογραφεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, πριν η παρουσιάστρια μείνει έγκυος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μια περιουσία... αμύθητη - Τι θα κληρονομήσουν από τον πατέρα του, Ματέο Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη

Καμία σχέση με τις επιχειρήσεις - Με τι ασχολείται η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, Λιλίκα Παντζοπούλου

Share