Άλλα λέει η Βίκυ, άλλα λένε τα πλάνα - To στιγμιότυπο που μαρτυρά τις σχέσεις της Σοφίας Χατζηπαντέλη με την Καγιά

Τελικά τα βρίσκουν ναι ή όχι;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άλλα λέει η Βίκυ, άλλα λένε τα πλάνα - To στιγμιότυπο που μαρτυρά τις σχέσεις της Σοφίας Χατζηπαντέλη με την Καγιά

Χθες 26/9 είχαμε την προβολή του τρίτου επεισοδίου του GNTM 5, που συνεχίζει να προκαλεί την συζήτηση λόγω των διαγωνιζόμενων, αλλά και των επικών καυγάδων μεταξύ των κριτών. Μόνιμα σε κόντρα είναι και η Βίκυ Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντέλη, με τις δύο γυναίκες να μη βρίσκουν κοινό σημείο στις επιλογές τους. Και παρά το γεγονός ότι η Καγιά υποστηρίζει ότι έχουν άψογες σχέσεις, το πλάνο που παρουσίασε σήμερα το «Πρωινό μας» δείχνει άλλα.

Και στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε μια άγρια διαφωνία μεταξύ των κριτών, αφού τα στρατόπεδα πλέον είναι δύο, από τη μία η Χατζηπαντέλη μόνη της και από την άλλη Καγιά, Καράβας και Σοφρωνίου. Αφορμή μια εντυπωσιακή κύπρια κοπέλα, την οποία η Αγγλοκύπρια κριτής δεν βρήκε κάτι το ιδιαίτερο σε αντίθεση με τους άλλους τρεις με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός στο πλατό(δείτε εδώ τον καυγά).

Η αντίδραση της Χατζηπαντέλη όταν την ακούμπησε η Καγιά

Πιο συγκεκριμένα, στο πλάνο από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά να αγγίζει τρυφερά στο χέρι τη Σοφία Χατζηπαντελή, εκείνη ωστόσο φαίνεται να μην το παίρνει και πολύ καλά, με το βλέμμα της να τα λέει όλα.

Το κοινό του twitter προς το παρόν στηρίζει...Χατζηπαντέλη

Πριν καν ξεκινήσει το GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντέλη αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης, κυρίως λόγω των φρυδιών της. Από τις 19/9 λοιπόν που ξεκίνησε ο πέμπτος κύκλος, έχει προκαλέσει ξανά χαμό γύρω από το όνομά της.

Μάλιστα, το περισσότερο τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως έχει εκπλαγεί ευχάριστα με την Σοφία Χατζηπαντελή, μιας και είναι αυθόρμητη και ευχάριστη, ενώ πολλοί έχουν ταυτιστεί με τις απόψεις της.

Το ίδιο συνέβη και στο επεισόδιο στις 20/9 , που παρόλο που αποτέλεσε πρωταγωνίστρια σε αρκετές εντάσεις, για ακόμη μια φορά το Twitter δόξασε την Σοφία, με τους χρήστες να ζητούν να μείνει μόνιμα στο GNTM 5.