«Δεν ισχύουν αυτά που γράφουν, έχω πάει με λίγους άνδρες» - Η Αναστασία Γιούσεφ αποκαλύπτει με πόσους έχει κοιμηθεί

«Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε η γνωστή χορεύτρια και performer Αναστασία Γιούσεφ, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στην προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων διαψεύδει τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει ομαδικό σεξ με δεκαπέντε άνδρες επί πληρωμή και αποκαλύπτει ότι ο αριθμός των ανδρών με τον οποίο έχει κοιμηθεί είναι μικρός για την δουλειά που κάνει.

Αναφέρει επίσης ότι είναι πολύ πιστή στις σχέσεις της και είναι περήφανη για αυτό. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που στον αέρα εκπομπής φανέρωσε το μονόπετρο που της έδωσε ο καλός της, προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου.

Όλη η αλήθεια για την ερωτική ζωή της Αναστασίας Γιούσεφ

Ακολουθεί απόσπασμα από την συνέντευξή της στην Espresso:

-Έχει γραφτεί κάτι στα media που να σε έχει ενοχλήσει;

«Είχα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και μετά στην αναπαραγωγή στα σάιτ διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά! Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα σεξ ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου».

-Δηλαδή, χωρίς να γίνομαι αδιάκριτος, έχεις συνευρεθεί ερωτικά με 15 άνδρες σε όλη σου τη ζωή;

«Ναι, συνολικά έχω κάνει σeξ με 15 άνδρες, που θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί για τη δουλειά που κάνω και αυτό που είμαι. Είμαι γυναίκα των σχέσεων και πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι! Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί, και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για τα χρήματα ή για να επωφεληθώ από κάτι στη ζωή μου».

Η Αναστασία Γιούσεφ αποκαλύπτει με πόσους άνδρες έχει πάει

Αυτά τα χρήματα παίρνει για κάθε της post στο instagram

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα είχε μιλήσει το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Αναστασία Γιούσεφ. Η ίδια αναφέρθηκε στις υψηλές αμοιβές στα social media της.

«Αληθεύει ότι δέχθηκα πρόταση για την Φάρμα. Μίλησα για πολλά και τώρα αναμένουν την απάντηση μου. Μπορώ να πω πως ακόμα βρίσκομαι σε σκέψη. Βάζω τα αρνητικά, βάζω τα θετικά και θα αποφασίσω σύντομα.

Επειδή είμαι χορεύτρια δεν νομίζω να είχα και τόσο πολύ αμηχανία να κάνω μπάνιο με το μαγιό στη Φάρμα. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, αρκετά καλή. Βέβαια δεν υπερβαίνει πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από τη δουλειά μου.

Ένας καλός μήνας με αρκετά give away και διαφημίσεις στο Instagram μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».