Στρατής Χατζησταματίου: Ο Μανώλης του ''Σασμού'' αποκαλύπτει πόσο άλλαξε η ερωτική του ζωή μετά την σειρά

Τον φλερτάρει περισσότερο το γυναικείο φύλο;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Στρατής Χατζησταματίου: Ο Μανώλης του ''Σασμού'' αποκαλύπτει πόσο άλλαξε η ερωτική του ζωή μετά την σειρά

Στην κάμερα του «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις ο τηλεοπτικός Μανώλης του «Σασμού», Στρατής Χατζησταματίου. Αυτή τη φορά έκανε την εξαίρεση και αντί να κάνει κάποιο spoiler για τη συνέχεια της σειράς, αναφέρθηκε στο αν και κατά πόσο άλλαξε η ερωτική του ζωή μετά την τηλεοπτική επιτυχία. Τον ακούσαμε επίσης να αναφέρεται για πρώτη φορά στο αν είναι σε σχέση.

Ο ίδιος στη σειρά είναι εκείνος που δεν αποκάλυψε τον Μαθιό, ενώ είναι γνωστός και για τη σχέση του με την Κλαίρη, για την οποία και απάντησε επίσης στη συνέντευξη(δείτε εδώ αναλυτικά όσα έχει πει για το ρόλο του).

Ο Στρατής Χατζησταματίου μιλά για πρώτη φορά για τα ερωτικά του

Είπε στην κάμερα του «Happy Day»:

«Έχω σχέση, η κοπέλα μου φαντάζομαι ότι με βλέπει στη σειρά. Δεν έχει βοηθήσει την ερωτική μου ζωή ο Σασμός. Φλέρταρα και πριν από αυτόν», είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.

Όσο για τις σκηνές με την «Κλαίρη», την τηλεοπτική του σύντροφο, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης, δήλωσε πως η κοπέλα του δεν του έχει κάνει κανένα παράπονο.

«Τι να ζηλέψει η κοπέλα μου στις σκηνές με την Κλαίρη; Τι κάνω; Αυτά είναι αστεία», είπε ο Στρατής Χατζησταματίου.

Αυτό είναι το κανονικό του επάγγελμα

Το πρωί της Πέμπτης 23/4 μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα έγινε γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση σχετικά με πρωταγωνιστή της σειράς ''Σασμός'' τον τηλεοπτικό Μανώλη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στο κοινό του.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Στρατή Χατζησταματίου, ο οποίος μπορεί να έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολα περιστατικά στο σίριαλ, όμως στην πραγματική του ζωή χάρισε μεγάλη χαρά στον εαυτό του και σε όσους τον αγαπούν. Ο ηθοποιός πήρε το πτυχίο του στη Νομική, επομένως εκτός από το Eθνικό, που έχει τελειώσει, αν θελήσει θα μπορέσει να εξασκήσει και άλλο ένα επάγγελμα, αυτό του δικηγόρου.

«Πήρε το πτυχίο του από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Εκεί ήταν φίλοι και συγγενείς για να τον συγχαρούν. Παράλληλα με το Εθνικό Θέατρο το οποίο έχει τελειώσει, ήταν και φοιτητής στη Νομική Αθηνών. Χρωστούσε κάποια μαθήματα και τώρα πήρε το πτυχίο του».