«Βρίσκομαι καθηλωμένη στο κρεβάτι» - Δύσκολες στιγμές για την εγκυμονούσα Άρτεμις Αστεριάδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Άρτεμις Αστεριάδη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο δεν έχει διστάσει να αναφέρει πως αντιμετωπίζει μια αρκετά δύσκολη κύηση καθώς βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι μέχρι να γεννήσει.

Η ανάρτηση της Άρτεμις Αστεριάδη

«Βλέπω άλλες εγκυούλες που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητα τους είναι περιποιημένες και ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα και βλέπω και εμένα σαν εδώ καθηλωμένη στο κρεβάτι να κλώθω για μήνες… Σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πως είμαι έτσι λέω; Έχω πέσει πολύ …

Οι σωματικές αντοχές μου αλλά και οι ψυχικές είναι στον πάτο αλλά ακόμα κρατιέμαι σκέφτομαι ότι κάθε μέρα που περνάει γλιτώνουμε και την θερμοκοιτίδα μετά σκέφτομαι αυτά τα ματάκια που θα αντικρίσω.

Ε βουρκώνω από ευτυχία κοιτάζω τον Δημητράκη μου και λέω Ε αξίζει κάθε πόνος συνέχισε μην τα παρατάς και μετά κλαίω πάλι… Άτιμο πράγμα οι ορμόνες… ΕΣΥ; Είχες εύκολη εγκυμοσύνη η σαν εμένα; Γιατί εγώ παίρνω δύναμη από εσάς όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου».

Λίγα λόγια για την Άρτεμις Αστεριάδη

Η έχει σε παλαιότερη συνέντευξή της: Στην αρχή νόμιζαν ότι ήμουν σνομπ, λόγω τηλεόρασης, και ήταν δύσκολο να τους αποδείξω ότι είμαι ένα παιδί 19 χρονών που απλώς κάνει τ' όνειρό του πραγματικότητα. Εξάλλου δεν θέλω να μεγαλώσω πρόωρα. Τώρα έχω καλές σχέσεις με όλους και καμαρώνουν για μένα. Μόνο η διευθύντρια μου έβαλε χέρι και μου είπε να ηρεμήσω λίγο, αλλά της εξήγησα ότι αυτή είναι η δουλειά μου.

Όσο για την ενασχόλησή της με την τηλεόραση έχει δηλώσει: Όλα έγιναν τυχαία, όταν ήμουν 16 χρονών. Είχα έρθει στην Αθήνα για να τραγουδήσω σε ένα μικρό μαγαζί. Ενώ τα περισσότερα μοντέλα θέλουν να γίνουν τραγουδίστριες, εγώ έκανα το αντίστροφο και από το τραγούδι πέρασα στο μόντελινγκ.

Ξεκίνησα με την Ανίτα Πάνια και έκτοτε ήμουν σε εκπομπές όπως το Super Deal, το Μεγάλο παζάρι, το Last Passenger και τελευταία το Clever. Γουστάρω την τηλεόραση και τις φωτογραφίσεις, ενώ έχω τρέλα με το φακό και την κάμερα.