"Κόλαφος" ο Νίκος Μουρατίδης - «Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν έχει κάνει τίποτα»

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης (27/9) μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης έκανε μετά από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού) προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, χωρίς ωστόσο να "μασήσει" τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη

«Έχοντας διάσημους γονείς κάνουμε κάτι, ενώ άλλοι καλλιτέχνες που δεν έχουν διάσημους γονείς δεν κάνουν τίποτα. Η Κόνι Μεταξά θέλει να γίνει τραγουδίστρια και βγαίνει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, να τραβάει το βρακί της; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια, έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται. Η Νατάσσα Μποφίλιου πέρασαν 10 χρόνια για να γίνει αυτό που έγινε.»

«Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες αλλά δεν είχαν μυαλό» - "Καταπέλτης" ο Μουρατίδης για όσους υπερεκτιμήθηκαν

Στο καναπέ του Χαμογέλα και Πάλι, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε ο πολύ αγαπητός Νίκος Μουρατίδης, τον οποίο θα δούμε στο 4ο live του X-Factor, το βράδυ της Κυριακής 19/6, και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του στον χώρο αλλά και τι καλλιτέχνες έχει συναντήσει σε όλη την καριέρα του έως σήμερα.

Ο Νίκος Μουρατίδης μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει αν υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αδικηθεί ή υπερεκτιμηθεί και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Πολλοί έχουν υπερεκτιμηθεί αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος έχει αδικηθεί. Όσοι δεν έγιναν τραγουδιστές κάτι έφταιξε. Έχω γνωρίσει πολλές φωνάρες στη ζωή μου αλλά δεν είχαν μυαλό. Το ταλέντο υπάρχει αλλά αν κάνεις λάθη… Και η Μάντονη άφωνη είναι αλλά έχει όλα τα άλλα και έγινε αυτό που έγινε».

Ο μουσικός παραγωγός εξομολογήθηκε ακόμη ότι βρέθηκε ξαφνικά στη δισκογραφία, να δουλεύει με τους λαϊκούς και όλους τους stars της εποχής. «Γοητεύτηκα και δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτρεχα στην Μαρινέλα, στον Μητροπάνο», περιέγραψε και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση εξαιτίας του talent show PopStars.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά αν είναι κάτι για την μουσική και να πληροί κάποιους όρους. Η τηλεόραση δεν μου αρέσει σήμερα επειδή δεν υπάρχει πρωτοτυπία. Η μία εκπομπή αντιγράφει την άλλη», κατέληξε.