Maestro: Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - «Ήταν πολύ δύσκολο»

«Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Maestro: Η αποκάλυψη της Κλέλιας Ανδριολάτου για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - «Ήταν πολύ δύσκολο»

Η κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» με αφορμή την συνέντευξη Τύπου για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε και η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου όπου είναι η πρωταγωνίστρια του "Maestro" (δείτε εδώ τον πρώην σύντροφό της).

Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για τη νέα σειρά, «Maestro»

«Από θέμα καιρού ήταν η πιο δύσκολη μέρα των γυρισμάτων. Ο καιρός ήταν ένα σοβαρό ζήτημα, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι εμείς έπρεπε να μπούμε με τον Χριστόφορο στην κάμερα, να έχουμε ερωτικές σκηνές, όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά» ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τις ερωτικές σκηνές: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ και μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε».

Αυτή τη μέρα θα προβάλλεται η νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Η νέα σειρά του Έλληνα σκηνοθέτη με τίτλο «Maestro» ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο MEGA. Ο «Maestro» είναι από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού τη νέα τηλεοπτική σεζόν και γι αυτό θέλει να τη λανσάρει όσο καλύτερα μπορεί.

Η νέα σειρά του Παπακαλιάτη διαδραματίζεται σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Ορέστη, ο οποίος θέλει να στήσει ένα Φεστιβάλ μουσικής σε ένα μικρό νησί. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

undefined

Το επικρατέστερο σενάριο και η... εναλλακτική

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη Real Life, η Παρασκευή φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημέρα και η ώρα προβολής της να είναι 22:00. Στο Mega σκοπεύουν πριν το «Maestro» να προβάλουν τη σειρά «Μαίρη-Μαίρη-Μαίρη», δημιουργώντας έτσι μία ισχυρή prime time. Η νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου θα ξεκινάει στις 21:00.

Στο MEGA πάντως δεν έχουν καταλήξει και εξετάζουν την επιλογή η σειρά «Maestro» να προβάλλεται κάθε Κυριακή. Προς το παρόν δεν έχει «κλειδώσει» κάτι, αλλά η Παρασκευή είναι η επικρατέστερη με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Πηγή φωτoγραφιών: MEGA TV