GNTM 5: «Δεν γίνεται αγόρι μου» - Χαλασμός ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την υπόλοιπη κριτική επιτροπή

Στα πατώματα η Σοφία Χατζηπαντελή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: «Δεν γίνεται αγόρι μου» - Χαλασμός ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την  υπόλοιπη κριτική επιτροπή

Τα αίματα ανάμεσα στις σχέσεις της κριτικής επιτροπής του φετινού GNTM 5 άναψαν για τα καλά με αφορμή την "εισβολή" της γνωστής youtuber, Μαριάννας Γαρυφαλλίδη η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της οντισιόν της πως «όλοι μπορούν να γίνουν μοντέλα».

Λίγο αργότερα, η διαφωνία ήταν αρκετά έντονη ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και στον Τάσο Σοφρωνίου, αφού συγκρούστηκαν για το τι μπορεί να είναι πρότυπο στο μέλλον. Ο δεύτερος, επέμεινε ότι χρειάζεται και ταλέντο για να προχωρήσει κάποιος στο χώρο και δεν είναι μόνο θέμα προτύπων.

Από την άλλη, η Σοφία Χατζηπαντελή πάλευε να καταλάβει τι της έλεγαν και ανέφερε χαριτολογώντας: «Πιο σιγά για να καταλάβω και εγώ, δεν καταλαβαίνω, too fast μιλάτε».

Έγινε το έλα να δεις στο πλατό του GNTM 5 με την κριτική επιτροπή

Δεν ήταν πάντα μοντέλο - Τι δουλειές είχε κάνει στο παρελθόν ο Γιώργος Καράβας

Ο Γιώργος Καράβας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του coach στο GNTM 4, προσπαθώντας να μεταδώσει τις γνώσεις του στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τα οποία επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ.

Φέτος, έχει αναλάβει την θέση του κριτή, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά και του Τάσου Σοφρωνίου, κατά κύριο λόγο, και από τα πρώτα επεισόδια φαίνεται πως ξέρει να επιλέγει με αντικειμενικά κριτήρια τις γυναίκες που παίρνουν στην επόμενη φάση, χωρίς να περνά απαρατήρητος

Παρόλα αυτά, το μόντελινγκ δεν ήταν ούτε η αρχική του δουλειά, αλλά ούτε και ο τομέας που επέλεξε να ασχοληθεί όσον αφορά τις σπουδές του. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος σπούδασε... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr