«Με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδάκης τη Δευτέρα του Πάσχα και...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για την συνεργασία τους

Ο λόγος που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Παπαδάκης τη Δευτέρα του Πάσχα και...» - Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για την συνεργασία τους

Το βράδυ της Τρίτης (27/9) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Αναστασοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show».

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος το φετινό καλοκαίρι συζητήθηκε αρκετά μετά από την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ ύστερα από 15 χρόνια καθώς πλέον την βλέπουμε καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη με την εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα» όπου σαρώνουν σε νούμερα τηλεθέασης.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου

«Δευτέρα του Πάσχα, ήμουν στο Ελαφονήσι. Ήμουν σε διαδρομή όπου δεν είχε σήμα και λέω “ναι” και δεν άκουγα. Στην πορεία κατάλαβα ότι είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Είπα να κάνουν λίγο δεξία, μου είπε ότι θα ήθελε πολύ να είμαστε μαζί από τον Σεπτέμβριο στο “Καλημέρα Ελλάδα”.

Εμένα τελείωνε το συμβόλαιό μου τον Ιούνιο. Δεν είχαμε αποφασίσει ότι δεν θα συνεχίσουμε με τον ΣΚΑΪ. Η σχέση με τον ΣΚΑΪ δεν είχε να κάνει με αριθμούς, συμπλήρωσα 15 χρόνια στον σταθμό. Είχαν γίνει πολλές προτάσεις κι από άλλους σταθμούς, όχι όμως τότε από τον Γιώργο Παπαδάκη.

Πρώτα μίλησα με τον ΣΚΑΪ και μετά από μερικές εβδομάδες είπε το “ναι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Σκεφτόμουν πώς θα έλεγα το “όχι” στον Γιώργο Παπαδάκη. Με τον Δημήτρη Οικονόμου ήμασταν μαζί 6 χρόνια. Εγώ είχα καψούρα με αυτή την εκπομπή. Αποφάσισα ότι είναι πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη».

«Από μικρή τον έβλεπα στο σπίτι. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα αυτή την ευκαιρία. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή».

Πώς το πήρε ο Δημήτρης Οικονόμου;

«Εγώ δεν τα βλέπω καθόλου έτσι. Είναι υγιές να υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές. Ο Δημήτρης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά πρέπει να είμαστε αρκετά σκληρή. Ένα πράγμα που του χρωστάω, εκτός του ότι μου έδωσε χώρο, είναι να τα βλέπουμε όλα πιο αυστηρά. Έτσι το είδα κι εγώ. Μελετούσα τον Γιώργο Παπαδάκη όλο το καλοκαίρι. Έβλεπα στην παραλία εκπομπές του. Για να καταλάβω που θα βρω τον χώρο για να γίνουμε παρέα», απάντησε.

«Μπορείς να έχεις όσο χώρο χρειάζεσαι, αρκεί να τον κάνει να αισθανθεί ασφαλής. Να μην εκθέσεις κανέναν ή την εκπομπή. Ο Γιώργος είναι απρόβλεπτος. Στην πρώτη σύσκεψη έχει βρει ειδήσεις που δεν τις είχε δει κανένας άλλος, δεν μου έχει ξανατύχει αυτό», επεσήμανε.

Ξυπνάει 03:05 για το ψυχολογικό κομμάτι και μετακόμισε για να είναι πιο κοντά στο στούντιο. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι πάντα πρώτος στο στούντιο και στις 4 φωνάζει για σύσκεψη. «Αγαπάω πάρα πολύ το ραδιόφωνο που δεν θα το άφηνα ούτε για λίγο».

Του ήρθε ζαλάδα on air - Το επικό σαρδάμ της Αναστασοπούλου με τον ΣΚΑΙ και η αντίδραση του Παπαδάκη

Ένα επικό περιστατικό είχαν την ευκαιρία να δουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στο πλατό της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα (δείτε τι τηλεθέαση κάνει). Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε ένα απίστευτο σαρδάμ στον αέρα, με αποτέλεσμα να έρθει "ζαλάδα" στον Γιώργο Παπαδάκη και να περάσουν σε διαφημίσεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια την ώρα που ανακοίνωνε το δώρο που θα δώσουν στους τηλεθεατές, αντί για ΑΝΤ1 είπε ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα να εξελιχθεί έναν πολύ χιουμοριστικός διάλογος.

«Μας στέλνετε τα μηνύματά σας, γράφετε ΣΚΑΪ… Γράφετε ΣΚΑΪ; Όχι ΣΚΑΪ, δεν γράφετε ΣΚΑΪ… Μπερδεύτηκα βρε Γιώργο, έλα κάτσε κάτω, ηρέμησε», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Θυμήθηκε τον ΣΚΑΪ. Σου λείπει ο ΣΚΑΪ; Έχεις εμένα δίπλα σου και σου λείπει ο Οικονόμου; Κυρίες και κύριοι για να συνέλθω πάμε σε διαφημίσεις. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;», της είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με χιούμορ.