Ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου έφυγε για σπουδές - Η φωτογραφία μέσα από το φοιτητικό σπίτι

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να δείξει την τεράστια αδυναμία που έχει και στους δυο γιους της, (δείτε εδώ ποιος είναι ο πατέρας τους).

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει μιας φωτογραφία στο instagram στην οποία αποκάλυψε πως πρέπει να αναγκαστεί να αποχωρηστεί τον μεγάλο της γιο καθώς θα φύγει από την Αθήνα λόγω σπουδών. Μπορεί η κάθε αρχή να είναι ιδιαίτερα δύσκολη ωστόσο ως Ελληνίδα μάνα δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει στην τακτοποίηση του νέου του σπιτιού.

Η ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! It’s gonna be a loooooong night».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παίζει τάβλι με τους γιους της στην παραλία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτό το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησε τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την καλύτερη παρέα, τους δύο γιους της δηλαδή. Πέρα από το γεγονός πως έχει καταφέρει να διατηρεί το κορμί της σαν να μη γέννησε ποτέ, η ίδια έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα παιδιά της και κάθε καλοκαίρι προσπαθεί να αξιοποιεί τον χρόνο που έχουν χάσει τον χειμώνα, λόγω της δουλειάς, αλλά και του σχολείου.

Έτσι, την Τρίτη 16/8 δημοσίευσε ένα στιγμιότυπό τους από την παραλία τη στιγμή που παίζουν μαζί τάβλι και αστειεύτηκε για την ατυχία της, καθώς φαίνεται πως δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους δυο. Αυτό, βέβαια, της δίνει χαρά, διότι παρατηρεί πόσο έξυπνα είναι τα δύο αγόρια και πόσο έχουν μεγαλώσει, εφόσον μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα μαζί.

«Όσο και αν φύσηξα, διπλές δεν έφερα», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο.