Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου έκανε αλλαγή φύλλου

Την στήριξε από το πρώτο λεπτό

Εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου έκανε αλλαγή φύλλου
News 28.09.2022 12:19
Από Ελένη Ζουγανέλη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό και του δημοσιογράφου Θανάση Βάγιου, η εγγονή πασίγνωστης Ελληνίδας δημοσιογράφου έκανε αλλαγή φύλλου, αφού μετά την ενηλικίωση της αποκάλυψε πως δεν ένιωθε κορίτσι, αλλά αγόρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος η οποία μετράει πολλά χρόνια στο χώρο των media, έμαθε από το εγγόνι της πως ένιωθε παγιδευμένη στο σώμα της από πολύ μικρή ηλικία. Από το πρώτο κιόλας λεπτό την στήριξε.

«Προχώρα και εμείς είμαστε μαζί σου» φαίνεται να της είπε πριν από τη διόρθωση φύλου η γιαγιά της, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του.

Μετά την επαναδιόρθωση φύλου, ο 25χρονος πλέον εγγονός της πασίγνωστης δημοσιογράφου, έχει αλλάξει το όνομά του και ζει και εργάζεται από επιλογή στο εξωτερικό.

«Η γιαγιά της, πολύ γνωστή παρουσιάστρια, που είναι της παλιάς γενιάς, μπράβο της που ενθάρρυνε το παιδί. Είναι αυτό που λέω πριν. Δεν χρειάζεται μόνο ο καλός λόγος των influencer, μοντερνιά στο διαδίκτυο. Χρειάζεται και αυτό, αλλά χρειάζεται και η συνειδητότητα των ανθρώπων της μεγαλύτερης ηλικίας και η συνειδητοποίηση ότι έτσι είναι το ορθό και δεν πρέπει να αντιδρούν αλλά πρέπει να αγκαλιάζουν την αλλαγή και την και την δυνατότητα να επιλέξει το πως θέλει να ζει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ για τον εγγονό της Ελληνίδας δημοσιογράφου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό: Eσπευσμένα στο νοσοκομείο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής

Αποκλειστικό: Παντρεύεται γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! Έγκυος η σύντροφός του

Share