Ντοκουμέντο "βόμβα" για την αυτοκρατορία της Ιωάννας Τούνη - Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο

Την εκθέτει ανεπανόρθωτα μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντοκουμέντο

Αναρτήσεις, διαγωνισμοί, stories και κάθε λογής περιεχόμενο, βλέπουμε καθημερινά στα Instagram εκατοντάδων Ελλήνων. Λίγοι ωστόσο είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και η Ιωάννα Τούνη είναι χωρίς αμφιβολία μία από αυτούς.

Η Θεσσαλονικιά influencer που διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι, αποτελεί ένα τρανταχτό παράδειγμα του πώς ένας άνθρωπος που παράγει ωραίο περιεχόμενο μπορεί να κάνει καριέρα στα social media. Βέβαια το Instagram δεν είναι η μοναδική δουλειά της Ιωάννας Τούνη μιας και διαθέτει δύο δικές της εταιρείες.

Η Ιωάννα Τούνη μέχρι και σήμερα, διαθέτει συνολικά πάνω από 1.000.000 followers στο Instagram ενώ πολύ συχνά κάνει τεράστια giveaways για τους διαδικτυακούς της φίλους. Μία αποκάλυψη ωστόσο έρχεται για ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για εκείνη καθώς και για όλους τους μεγάλους influencers της χώρας.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δημοσίευσε μία λίστα με στοιχεία που δείχνουν, πόσους ψεύτικους followers έχει το κάθε προφίλ στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη συγκεκριμένα, είναι πρώτη σε αυτή τη λίστα μιας και το... διαβάστε περισσότερα στο Tv-24.gr