Με τι ασχολείται σήμερα η Μπουλίτσα της σειράς Καφέ της Χαράς - Πόσο έχει αλλάξει 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με τι ασχολείται σήμερα η Μπουλίτσα της σειράς Καφέ της Χαράς - Πόσο έχει αλλάξει 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η μικρή "Μπουλίτσα" ή κοινώς Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από πολύ μικρή ηλικία καθώς πρωταγωνίστησε το 2003 στη σειρά του ΑΝΤ1, «Το καφέ της Χαράς».

Φυσικά, 19 χρόνια αργότερα η ίδια έχει αλλάξει κατά πολύ μιας και το πρωί της Τετάρτης (28/9) μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Ιουστίνα Αρχοντή για την συμμετοχή της στο "Καφέ της Χαράς"

«Είχαμε πάει με τη μητέρα μου να δούμε μια παράσταση με τον Χάρη Ρώμα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με είδαν και προτείναν να υποδυθώ το μικρό Ρωσάκι στο Καφέ της Χαράς. Ο Χάρης Ρώμας ρώτησε τη μητέρα μου πως να με φωνάζει και έτσι προέκυψε το όνομα Μπουλίτσα.

Θυμάμαι στο σχολείο, κάποια στιγμή είχαν μαζευτεί γύρω μου πολλά παιδιά και ήθελαν να μου μιλήσουν. Πιο κοντά είχα έρθει με την Τζόυς Ευείδη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Θα ήθελα να ήμουν στη συνέχεια της σειράς. Μεγάλωσα μέσα στα θέατρα και τους ηθοποιούς. Συνεχίζω να ασχολούμαι με την υποκριτική. Είμαι βοηθός της μητέρας μου σε μαθήματα θεατρικής αγωγής σε σχολεία».

Η σκηνή που "κόπηκε" απροσδόκητα από όλες τις επαναλήψεις λόγω ευαίσθητου περιεχομένου

Το «Καφέ της Χαράς» βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά το 2003 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 όπου σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία καθώς ακόμη και στις επαναλήψεις πολλά χρόνια αργότερα οι τηλεθεατές την επέλεγαν ανάμεσα σε άλλα τόσα προγράμματα.

Ωστόσο, ακόμη και οι πιο "κολλημένοι" πρέπει να έχουν διαγράψει από την μνήμη τους μία σκηνή από το 51ο επεισόδιο της σειράς καθώς έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να προβάλλει στις επαναλήψεις. Συγκεκριμένα, η σκηνή «κόπηκε» λόγω ευαίσθητου περιεχομένου αλλά και επειδή οι ατάκες της θα μπορούσαν άνετα να χαρακτηριστούν «προσβλητικές» από την γκέι κοινότητα την σημερινή εποχή.

Όπως θα δείτε παρακάτω, είναι το στιγμιότυπο όπου ο πρώην σύντροφός της Χαράς και πατέρας του παιδιού της, Αστέρης, αποκαλύπτει πως είναι ομοφυλόφιλος (Δείτε εδώ πώς είναι σήμερα).