Ο Δημήτρης Σούρας σκόρπισε την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη - Η σπαρακτική ανάρτησή του

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη στον καλλιτεχνικό χώρο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 82 ετών. Μάλιστα, η τελευταία επιθυμία της σπουδαίας ηθοποιού η οποία άφησε το δικό της στίγμα στην υποκριτική ήταν το γεγονός πως θέλησε η σορός της να αποτεφρωθεί (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τελευταίο της αποχαιρετισμό).

Μεταξύ άλλων, ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας δέκα ημέρες μετά από τον θάνατο της ηθοποιού γνωστοποίησε την είδηση με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες.

Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα για την Μάρθα Καραγιάννη

Επίλογος Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις...

Posted by Dimitrios Souras on Wednesday, September 28, 2022

Αποκαλύφθηκε λίγο μετά τον θάνατό της: Το μεγάλο παράπονο που είχε η Μάρθα Καραγιάννη

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης 20/8 ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μάρθα Καραγιάννη και την καλλιτεχνική της πορεία.

«Ήταν ένα σπάνιο πλάσμα… Ξεκίνησε με το χορό πολύ μικρή… Συγχρόνως ήταν και καταπληκτική κωμικός. Δεν είναι εύκολο να δεχτεί ο κόσμος να γίνουν κωμικοί οι όμορφοι άνθρωποι. Ειδικά μια γυναίκα αν είναι θελκτική, δύσκολα την παίρνουν στα σοβαρά σαν κωμικό. Η Μάρθα τα κατάφερε. Δεν υπήρξε απλά μια όμορφη γυναίκα αλλά ένα σύμβολο του σ@ξ.

Είχε παράπονο ότι έμεναν εντυπωσιασμένοι από την εικόνα που είχε και δεν της έδιναν να παίξει κάτι πιο δραματικό ή κάτι διαφορετικό. Όταν κάποιος της το πρότεινε, τον λάτρευε που της έδινε αυτήν την ευκαιρία» αποκάλυψε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.