Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Τους άφησε όλους άφωνους στην εκπομπή με το στενό λευκό παντελόνι της

Μόνο που δεν την χειροκρότησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη - Τους άφησε όλους άφωνους στην εκπομπή με το στενό λευκό παντελόνι της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες παρουσιάστριες και στα 53 της χρόνια διαθέτει απίστευτη σιλουέτα παρά το γεγονός πως έχει φέρει στον κόσμο 4 παιδιά. Σήμερα Τετάρτη 28/9 στην εκπομπή της μάλιστα, τους άφησε όλους άφωνους με την σιλουέτα της (δείτε την δίαιτα που ακολουθεί)

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό στενό παντελόνι σε στιλ καμπάνα, το οποίο συνδύασε με επίσης λευκό κορμάκι που ταίριαζε τέλεια στα χρώματα της -δείτε εδώ πού θα το βρείτε και πόσο κοστίζει.

Η αδυνατισμένη εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη

Το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν για την ίδια και δεν σχολίασε καθόλου στην έναρξη

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αυτή την περίοδο έχει βάλει στο μάτι τους influencer (δείτε εδώ τι ανέβασε για τον Κοψιάλη) και με αναρτήσεις του κάθε λίγο και λιγάκι τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Influencer είναι ένας άνθρωπος που θεωρείται αρκετά δημοφιλής ή διάσημος και έχει ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, instagram, youtube, tiktok, κτλ.).

Ο influencer ασκεί επιρροή στους ακόλουθούς του η οποία μπορεί να αφορά τον τρόπο ζωής, το ντύσιμο, το στιλ, το πού θα πάνε διακοπές, ή ακόμα και τις επιλογές που θα κάνουν στη ζωή τους. Όσο πιο πολλούς followers έχει ένας influencer, τόσο πιο δημοφιλής θεωρείται.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να αποκτήσει έσοδα καθώς οι διαφημιστικές εταιρείες προωθούν προϊόντα μέσω των influencers. Οι influencers συνήθως αναρτούν δημοσιεύσεις και φωτογραφίες από τον τρόπο ζωής τους σε τακτά χρονικά διαστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ακόλουθοι βλέπουν τα posts και αντιδρούν με σχόλια θαυμασμού ή και αρνητικής κριτικής.

Το πρωί της Τετάρτης 28/9, ένα story του με τιμολόγιο, στο οποίο υπήρχε το ποσό των 8.680 ευρώ (7.000 ευρώ + ΦΠΑ 24%) πρόδωσε το ποσό που κοστολογεί τα posts της η Ελένη Μενεγάκη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μπορεί να έκρυψε το όνομα της παρουσιάστριας αλλά με μια αναζήτηση στο Google μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει πως η εταιρεία αυτή ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ορίστε το τιμολόγιο μίας κυρίας της τηλεόρασης για ένα σποτ στο instagram. εταιρία με ρούχα ο πελάτης. Με 8680 ευρώ πώς να μην έχει πάντα δίκιο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάκης.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Ελένη Μενεγάκη