Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη έφερε σε άβολη θέση τον Σάββα Πούμπουρα - «Ελπίζω να μην το βλέπει η γυναίκα μου τώρα»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη έφερε σε άβολη θέση τον Σάββα Πούμπουρα - «Ελπίζω να μην το βλέπει η γυναίκα μου τώρα»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά η εκπομπή, «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Ωστόσο, η ερώτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα για το αν σκέφτεται με τη σύζυγό του να κάνουν ένα δεύτερο παιδί, έφερε τα πάνω κάτω. Φυσικά οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν ολόκληρο "σκηνικό".

Οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα

Αρχικά η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Ειλικρινά αναρωτιέμαι, το σκέφτεστε το δεύτερο παιδί; Σκέφτομαι ένα ζευγάρι που το έχει πάει τόσο ωραία και έχουν τόσο καλή συνεννόηση οι δυο τους».

«Αυτή η συζήτηση έρχεται πάντα στο ζευγάρι, μετά το πρώτο παιδί. Και ξέρεις τι; Θέλω να κάνω παιδί, όχι για να έχει το παιδί μου αδελφάκι, επειδή το θέλουμε ως γονείς να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαι της εξής λογικής: όσοι λένε ότι το παιδί θέλει μόνο αγάπη, θέλει χρήματα, χρόνο και όλα. Το παιδί δε μπορεί να μεγαλώνει μόνο του ή με νταντάδες. Να λέμε αλήθειες» είπε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Η κορούλα του μεγάλωσε και ετοιμάζεται για τις δικές της ''πτήσεις''

Ο Σάββας Πούμπουρας, πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, έχει καταφέρει να δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια. Με τη σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη, έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, τη μικρή Κύνθια στην οποία αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Μάλιστα από μηνών την παίρνουν μαζί σε ταξίδια με αεροπλάνο, με τη μικρή να έχει εξοικειωθεί πλήρως. Αυτή την αδυναμία εντόπισε ο μπαμπάς Σάββας, και της πήρε και το ανάλογο δώρο για να παίζει.

Η μικρή Κύνθια είναι μόλις 2,5 χρονών και από όσο βλέπουμε στις τελευταίες αναρτήσεις του παρουσιαστή, δεν έχει πλέον καμία σχέση με το μωρό που θυμόμαστε, αφού έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι. Μάλιστα ο Πούμπουρας έχει τη χαρά να γιορτάζει τα γενέθλιά του με μόλις λίγες μέρες διαφορά από την κόρη του, που έχει γεννηθεί 27/12 και έτσι η χαρά στο τελευταίο πάρτι της ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Υπολογίζοντας λοιπόν την ''αγάπη'' που έχει αποκτήσει πια η μικρή για τα ταξίδια τους με το αεροπλάνο, είπε να της πάρει το δικό της παιχνίδι - αεροσκάφος. Όπως θα δείτε και στο story που ανέβασε ο ίδιος η μικρή φαίνεται να το τίμησε ιδιαιτέρως.

Η κόρη του Σάββα Πούμπουρα παίζει με το αεροπλανάκι της