Εξιτήριο για την Άννα Μπεζάν και τη νεογέννητη κόρη της - Στο πλευρό της ο Δημήτρης με την Χριστίνα Παππά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξιτήριο για την Άννα Μπεζάν και τη νεογέννητη κόρη της - Στο πλευρό της ο Δημήτρης με την Χριστίνα Παππά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η Άννα Μπεζάν όσο και ο Δημήτρης Παππάς καθώς το μεσημέρι της Κυριακής 25/9 έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Φυσικά, ο ερχομός της κορούλας τους ολοκλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Από την άλλη, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στο έξω από το μαιευτήριο καθώς η Άννα Μπεζάν πήρε εξιτήριο μαζί με την νεογέννητη κορούλα της. Μάλιστα, στο πλευρό της βρέθηκε ο αγαπημένος της αλλά και η Χριστίνα Παππά η οποία έγινε πρώτη φορά γιαγιά.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Άννας Μπεζάν με την νεογέννητη κόρη της

Εξιτήριο για την Άννα Μπεζάν και το μωράκι της

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο για την Άννα Μπεζάν

«Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά» - Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας Παππά μετά τον ερχομό της εγγονής της

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή, «Πρωινό μας» όπου μεταξύ άλλων δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της καθώς ήρθε στον κόσμο το εγγονάκι της.

«Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα.

Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια.

Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση».