«Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο» - Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη για την μάχη της με τον καρκίνο

Περιέγραψε τις πιο δυνατές στιγμές της από το νοσοκομείο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο» - Συγκλονίζει η Αντιγόνη Ανδρεάκη για την μάχη της με τον καρκίνο

Συνέντευξη στην κάμερα του T - Live παραχώρησε η Αντιγόνη Ανδρεάκη, μιλώντας για την μεγάλη μάχη που δίνει το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο. Η γνωστή δημοσιογράφος, μιλά για τις πιο δυνατές στιγμές που έζησε κατά τη νοσηλεία της, ενώ δίνει και ένα μήνυμα αντοχής σε όλες τις γυναίκες που ανεβαίνουν τον ίδιο γολγοθά.

Την αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της την είχε κάνει πριν από λίγους μήνες, γράφοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, όπου ενημέρωνε φίλους και γνωστούς για την κατάστασή της. Ακόμα έδωσε το δικό της μήνυμα για την σημασία της πρόληψης για κάθε γυναίκα, αφού οι τακτικές εξετάσεις μπορούν να σώσουν πολύ κόσμο από τον καρκίνο του μαστού.

Συγκλονίζει η περιγραφή της Ανδρεάκη για την περιπέτεια υγείας της

Σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής:

«Σε αυτές τις μάχες δεν δίνονται ραντεβού, οπότε όταν καλείσαι να τη δώσεις και όταν στο στοίχημα είναι η ίδια σου η ζωή, προφανώς διαλέγεις και την ημέρα των γενεθλίων σου να χειρουργηθείς. Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξύπνησα από την επέμβαση μέσα στο χειρουργείο με τον γιατρό μου να κρατάει μια τούρτα και να μου τραγουδάνε. Θα είναι τα γενέθλια που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

«Θέλω να πω στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται, πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού. Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόχειρη μεταμόρφωση».

«Μεγαλώνοντας αν θέλω να θυμάται κάτι απ΄όλο αυτό είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ , δεν έφυγε. Όπως είχα χάσει εγώ τον δικό μου πατέρα. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της, δεν ξαπλώσαμε. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα» συμπλήρωσε η 47χρονη δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη.

Μόνη της ευχή να γίνει καλά για την κόρη της

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 9/9 η Αντιγόνη Ανδρεάκη και ανέφερε για τον καρκίνο, αλλά και για την αγαπημένη της κόρη.

«Σε ένα τσεκ απ βρήκαμε ένα ανησυχητικό εύρημα. Η βιοψία έδειξε καρκίνο στον μαστό. Ακούγοντας ότι έχω καρκίνο στον μαστό, το πρώτο που ένιωσα ήταν, ο φόβος και τι θα γίνει με το παιδί μου. Στο χειρουργείο για τον καρκίνο του μαστού, ξύπνησα με το τραγούδι των γενέθλιων. Διάλεξα να ξυρίσω τα μαλλιά μου και η κόρη μου η Γαβριέλα όταν με είδε, έτρεξε να μου πει πόσο όμορφη είμαι.

Έχω κάνει την “λίστα με τις ευχές” μου, το πιο βασικό είναι να δω την κόρη μου να μεγαλώνει. Αν προλαβαίνετε κάντε το ραντεβού σήμερα για εξέταση, μην το μεταθέτετε, κάντε την μαστογραφία σας», αποκάλυψε.