Μετά από καιρό σιωπής: Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου που προκάλεσε την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Τι του έγραψε σε σχόλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά από καιρό σιωπής: Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου που προκάλεσε την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Όσο και να θέλουν να περάσουν προς τα έξω πως όλα είναι καλά μεταξύ τους η αλήθεια είναι πως δεν είναι, αλλά όχι, χωρισμός δεν υπάρχει! Χωριστές ζωές για λίγο διάστημα, μπορεί... όχι μπορεί δηλαδή, σίγουρα!

Τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει έντονα τα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη κι αυτό γιατί σταμάτησαν τα κοινά posts από το πουθενά, οι διακοπές το καλοκαίρι έγιναν - μόνο - ξεχωριστά, έσκασε ασυνόδευτη σε βάπτιση η Ευρυδίκη (δείτε εδώ το εντυπωσιακό ρούχο που φόρεσε) και μέχρι και σήμερα ο ένας είναι εδώ και ο άλλος είναι... όσο πιο μακριά μπορεί!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήγε στον Όλυμπο

Ξέρετε πόσο μακριά είναι αυτό; Λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε ο Κωνσταντίνος αυτές τις ημέρες ανέβηκε τον Όλυμπο με φίλους του ενώ η Ευρυδίκη έμεινε πίσω να διασκεδάζει με την δική της παρέα. Το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει απλά περνάει μια πολύ σοβαρή κρίση στην σχέση του. Όντας συνειδητοποιημένοι και οι δυο αποφάσισαν - όπως αναφέρουν πάντα οι πηγές μας - να αποστασιοποιηθούν ο ένας από τον άλλον για να δουν ξεκάθαρα τι θέλουν...

Τα πράγματα φαίνεται πως πάνε καλύτερα αφού σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο Βασάλος από την κορυφή του Ολύμπου η Ευρυδίκη του έβαλε ένα emoticon χειροκροτήματος. Αυτό δείχνει πως θαυμάζει και συγχαίρει τον άνθρωπο που θέλει να έχει δίπλα της.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου; Ένα like στο σχόλιο φάνηκε αρκετό στα μάτια του...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος