«Μέχρι τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη...» - Εξελίξεις με την δικαστική διαμάχη μεταξύ του Διονύση Σχοινά και του νυχτερινού κέντρου

Μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Μέχρι τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη...» - Εξελίξεις με την δικαστική διαμάχη μεταξύ του Διονύση Σχοινά και του νυχτερινού κέντρου

Σε εξέλιξη είναι η κόντρα μεταξύ του Διονύση Σχοινά και του Κέντρου Αθηνών, μετά την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε σήμερα νέες λεπτομέρειες γύρω από τη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ακούστηκε ότι μέχρι τις αρχές τις άλλης εβδομάδας θα έχουμε νέες ενέργειες από την πλευρά του Σχοινά αν δε βρεθεί μια λύση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την διπλή ακύρωση της πρεμιέρας, αλλά και για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με διαφωνίες στο πρόγραμμα και στα οικονομικά(δείτε εδώ τι έγινε), ο Σχοινάς έλυσε τη συνεργασία του με την επιχείρηση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας πόλεμος αγωγών, με το Κέντρο να έχει στείλει ήδη δύο και να ζητά ποσά με νούμερα που ζαλίζουν.

Ετοιμάζει απάντηση η πλευρά του Διονύση Σχοινά

Ανέφερε στη σημερινή 29/9 εκπομπή της «Super Κατερίνας» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης:

«Η εξωδικαστική διαμάχη είναι μεταξύ του νυχτερινού κέντρου και του Διονύση Σχοινά και της Γαρμπή ο Μαζωνάκης δεν έχει καμία σχέση. Αν μέχρι την Παρασκευή δεν βρεθεί ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός, τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη ο Διονύσης Σχοινάς θα καταθέσει αγωγή προς τον επιχειρηματία και την επιχείρηση».

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Σχοινά για την λύση της συνεργασίας

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή παραχώρησε στις 22/9 αποκλειστικές δηλώσεις στο «Πρωινό μας» αποκαλύπτοντας ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού και είπε:

«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κα Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ακόμα συμπλήρωσε πως το Κέντρο Αθηνών χρωστάει πολλά λεφτά στον τραγουδιστή.