Γη της Ελιάς: Έγινε viral στο Tik Tok η Ιφιγένεια Τζόλα - Αυτό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί παντού

Καταιγισμός στα σχόλια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιφιγένεια Τζόλα είναι από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της. Μετά την επιτυχία της στις 8 Λέξεις, εδώ και δυο χρόνια την παρακολουθούμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά Γη της Ελιάς. Υποδύεται την Βασιλική η οποία είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο και έχουν ένα παιδί. Τον Φίλιππο υποδύεται ο Διονύσης Παπανδρέου με τον οποίο φημολογείται πως είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα.

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, η Ιφιγένεια βρίσκεται στην Ισπανία λόγω κάποιων γυρισμάτων. Εκεί είχε μια απρόσμενη συνάντηση με πολύ γνωστό tik toker με τον οποίο και γύρισαν έναν βίντεο που έχει γίνει viral.

Αυτό είναι το βίντεο με την Ιφιγένεια Τζόλα που έχει γίνει viral στο Tik Tok

Συγκεκριμένα, η 23χρονη ηθοποιός είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Ισπανό Inaki Lamua με τον οποίο γύρισαν σε lip sinc το τραγούδι Déjame Revisarte el Celular των Ingrid Laien & Los Del Fino.

@

♬ -

Η φράση που "πρόδωσε" την σχέση της Ιφιγένειας Τζόλα με τον Διονύση Παπανδρέου;

Αν ήταν ζευγάρι, θα ήταν πολύ ταιριαστοί κι αυτό το μαρτυρά το backstage βίντεο από την συνέντευξη που είχαν δώσει στο Youweekly.gr (δείτε το εδώ). Η Ιφιγένεια Τζόλα, η ταλαντούχα ηθοποιός που υποδύεται τη Βασιλική της «Γης της Ελιάς» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 27/6 στην εκπομπή «Night Out» που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Η ηθοποιός πέρασε και από την καθιερωμένη ανάκριση και μίλησε τόσο για την πορεία της στην υποκριτική όσο και για τη σχέση της με τον Διονύση Παπανδρέου.

«Αυτόν που έχω συνηθίσει είναι ο Διονύσης Παπανδρέου (σ.σ. στο σίριαλ υποδεύεται τον Φίλιππο Στεφανέα, με τον οποίο είναι σύζυγοι), τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και είναι εξαιρετικό παιδί», απάντησε στην ερώτηση για το ποιον θεωρεί πιο όμορφο από τη «Γη της ελιάς» και για το αν θα μπορούσε να είναι ζευγάρι μαζί του, τόνισε: «Όλα είναι δυνατά να συμβούν στη ζωή μας».

Όπως είπε σε έναν άντρα κοιτάει τον χαρακτήρα του, να έχει τρόπους, χιούμορ και να είναι καλοδιάθετος. Το τελευταίο ραντεβού που βγήκε ήταν πριν πάνω από δύο μήνες και από ότι φάνηκε πήγε καλά.