Από την "Πολυκατοικία" στον Γλυκάνισο - Αγνώριστος σήμερα χωρίς τις ξανθιές ανταύγειες ο Μάρκος

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Από την

Μια από τις αγαπημένες σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης είναι και η «Πολυκατοικία» η οποία αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Φυσικά, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται για το πώς είναι και τί κάνουν σήμερα.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά επιλέξαμε να σας δείξουμε τον Μάνο ή κοινώς Χάρης Ασημακόπουλος ο οποίος στην σειρά είχε σχέση με έναν δικηγόρο και πάντοτε τα πήγαινε αρκετά καλά με τους υπόλοιπους στην πολυκατοικία.

Πώς είναι και τί κάνει σήμερα ο Μάνος από την "Πολυκατοικία"

Σήμερα ο Χάρης Ασημακόπουλος, είναι πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος'' (όπου τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά) στο ρόλο του Αργύρη Ευστρατίου, αστυνομικού με την παράνομη δράση.

Έτσι είναι σήμερα ο Χάρης Ασημακόπουλος
Χάρης Ασημακόπουλος

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Χάρης Ασημακόπουλος (Αθήνα ,13 Νοεμβρίου 1978) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Έγινε περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του στη δραματική σειρά του Mega Channel με τον τίτλο Η ζωή μας μια βόλτα, την περίοδο 1999- 2000.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, και μεγάλωσε στην Αθήνα και στο Ναύπλιο όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στην Ανωτάτη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) , και Υποκριτική - Ηθοποιία στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών ''Γιώργος Θεοδοσιάδης''. Ασχολείται επίσης και με τη Ζωγραφική.

Ξεκίνησε να λαμβάνει ρόλους στην τηλεόραση από τα 15 του χρόνια. Ενώ έγινε ευρέως γνωστός με την συμμετοχή του , μέσω των τηλεοπτικών σειρών ''Η Ζωή μας μία Βόλτα'' του Χριστόφορου Παπακαλίατη , και ακόμη περισσότερο στην τηλεοπτική επιτυχία ''Η Πολυκατοικία''. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1, Alpha και Mega. Το 2005, συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή ''Μένουμε Ελλάδα''. Σήμερα ασχολείται ως επί το πλείστον με το Θέατρο.