«Θα αποτύχουν» - Έξαλλος ο Δημήτρης Οικονόμου μετά τους καυγάδες στο πλατό του ''Σήμερα''

Δείτε το tweet του παρουσιαστή

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Θα αποτύχουν» - Έξαλλος ο Δημήτρης Οικονόμου μετά τους καυγάδες στο πλατό του ''Σήμερα''

O κακός χαμός επικρατεί τελευταία στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ, αφού οι καυγάδες διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Αιτία οι διαφωνίες μεταξύ των πολιτικών κομμάτων για το θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας με το πλατό να μετατρέπεται σε ''ροντέο'' και τους Οικονόμου, Παυλόπουλο και Κουτροκόη, να αποχωρούν έξαλλοι. Ο παλιός της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου, έκανε ένα tweet στο οποίο ξεκαθάρισε ότι εκείνοι που προσπαθούν να σαμποτάρουν την εκπομπή είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν.

Όλα ξεκίνησαν στις 23/9 με έναν άγριο καυγά μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, Αφορμή η συζήτηση για την κρατικοποίηση της ΔΕΗ που βρήκε τους δυο άντρες στα μαχαίρια και αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς. Η ένταση συνεχίστηκε και χθες 28/9 με αφορμή την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Το οργισμένο tweet του Οικονόμου μετά τους καυγάδες στο «Σήμερα»

"Επειδή κάποιοι επιχειρούν να κάνουν αρένα την εκπομπή μας για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς, προσπαθώντας να περάσουν τη δίκη τους τοξική ατζέντα, τους ενημερώνουμε ότι θα αποτύχουν και δεν θα υπάρχει επόμενη φορά" έγραψε o δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μετά τους πρωτοφανείς τσακωμούς που έχουν γίνει τις τελεταίες ημέρες στον αέρα της πρωινής εκπομπής του σταθμού.

Ο τελευταίος καυγάς που ξεχείλισε το ποτήρι

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής Σήμερα που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, μετά την χθεσινή 28/9 η οποία βγήκε εκτός ελέγχου. Επικράτησε μάλιστα τόσος χαμός, που οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να τους σταματήσουν και αναγκάστηκαν να φύγουν από το πλατό.

Παρόλα αυτά, οι καλεσμένοι της εκπομπής παρά το ότι οι παρουσιαστές αποχώρησαν με σκοπό να συνεχίσουν τη ροή τους, εκείνοι συνέχιζαν να ουρλιάζουν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχε μια έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο των ειδικών φρουρών, Βασίλη Ντούμα και δεν μπορούσε κανείς να τους σταματήσει.