«Έχουν αλλάξει τα πάντα...» - Η πρώτη βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του

Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ηθοποιός με την μικρούλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
instagram / mihalisarantis
instagram / mihalisarantis

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μια εβδομάδα ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, με το ζευγάρι να βιώνει την απόλυτη ευτυχία, μιας και η ζωή τους έχει αλλάξει πλήρως μετά τον ερχομό της κορούλας τους.

8 λοιπόν μέρες μετά την γέννηση της μικρής, ο γνωστός ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του βόλτα με τη νεογέννητη κόρη του και φυσικά απαθανάτισε την στιγμή αυτή και δημοσίευσε λίγο μετά μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώτη βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του

«Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει. Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Σας ευχόμαστε ό,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μιχάλης Σαράντης.

Η πρώτη βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του
instagram / mihalisarantis

Η βόλτα του Μιχάλη Σαράντη με την νεογέννητη κόρη του
instagram / mihalisarantis

Οι δηλώσεις του Σαράντη για τη σχέση του με την ηθοποιό

Πέρα από τον Αλέξη Γεωργούλη, συνέντευξη παραχώρησε και ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τα τα σκοτάδια που έχει βιώσει, αλλά και την απώλεια της μητέρας του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς.

Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή». Για τη σύντροφό του, τη Μαίρη Μηνά, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά.

Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου». Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου.

Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα». Για τη μητέρα του που έχει “φύγει” από τη ζωή, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε:

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».