Τράβηξε όλα τα βλέμματα ο Γιώργος Μαζωνάκης - Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του με λεοπάρ μαλλί

Έκανε ριζική αλλαγή στην εξωτερική εμφάνισή του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σούσουρο έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά καθώς η συνεργασία τους "ναυάγησε" πριν κάνουν καλά καλά την προγραμματισμένη τους πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο) .

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να μην θέλει να επεκταθεί περαιτέρω μιας και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε αποφάσισε να μην επεκταθεί, (δείτε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε), ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης (29/9) έκανε πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών.

Φυσικά, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές στην καθημερινότητά του. Μεταξύ άλλων, η παρουσίασή του ήταν άκρως εκκεντρική μιας και το look του ήταν ιδιαίτερο. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πεπατημένη δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη…».

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Σχοινά για την διαμάχη με τον Μαζωνάκη

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή παραχώρησε στις 22/9 αποκλειστικές δηλώσεις στο «Πρωινό μας» αποκαλύπτοντας ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού και είπε:

«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κα Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ακόμα συμπλήρωσε πως το Κέντρο Αθηνών χρωστάει πολλά λεφτά στον τραγουδιστή.