«Δεν θα έκανα ποτέ...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου για τον γάμο της

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν θα έκανα ποτέ...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Φωτεινής Αθερίδου για τον γάμο της

Η Φωτεινή Αθερίδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πώς φαντάζεται έναν γάμο καθώς είναι κατά του παραδοσιακού (δείτε την εδώ ντυμένη νυφούλα καθώς έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της πριν απόν λίγο καιρό).

Οι δηλώσεις της Φωτενής Αθερίδου

«Πολύ ωραίο, τίποτα για πλάκα το κάναμε, να περάσουμε ωραία να γελάσουμε με τους φίλους μας, έτσι χαλαρά. Δεν θα έκανα ποτέ παραδοσιακό γάμο, βαριέμαι τόση ώρα να είμαι όρθια, τα βαριέμαι αυτά, αυτό που κάναμε ήταν τόσο… όσο.

Δεν ήθελα τριών ετών παιδί να το βουτάμε μέσα στην κολυμπήθρα, δεν ήθελα ούτε να τον ταλαιπωρήσω, ούτε να τον τρομάξω, το κάναμε με έναν τρόπο που να μπορέσει να το αντιληφθεί, του είπα ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι».

Όλοι περίμεναν να εμφανιστεί με τον Αθερίδη, αλλά εκείνος έκανε τη διαφορά στον γάμο της κόρης του

Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη, ωστόσο, πριν την γνωρίσει και την ερωτευτεί υπήρξε παντρεμένος. Μάλιστα, με την πρώην σύζυγό του απέκτησε και την κόρη του Φωτεινή η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το απόγευμα της Τρίτης 6/9.

Στο γάμο λοιπόν, είδαμε τον ηθοποιό να φτάνει με την πρώην γυναίκα του με την οποία έχουν άριστες σχέσεις. Έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή εδώ και πολλά χρόνια.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης για την Ελένη Γκασούκα σε συνέντευξη του στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Ελένη Γκασούκα. η οποία έχει τέλειες σχέσεις και με την κόρη της και τις έχουμε δει πολλές φορές σε δημόσιες εξόδους.

Θοδωρής Αθερίδης πρώην σύζυγος