«Παιδιά μπορούμε να το κλείσουμε;» - Φανερά ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με ερώτηση δημοσιογράφου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Παιδιά μπορούμε να το κλείσουμε;» - Φανερά ενοχλημένη η Μαρία Μπακοδήμου με ερώτηση δημοσιογράφου

Στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για τον ανταγωνισμό στην μεσημεριανή ζώνη καθώς η "μάχη" στην φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι γεγονός.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής η εκπομπή της, «Γεια σου» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, από την άλλη μόλις της έγινε ερώτηση αναφορικά με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν δίστασε να δείξει την ενόχλησή της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου

«Ήταν ενδιαφέρουσα εβδομάδα κι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα αλλά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο. Μου αρέσει που είναι ένα μαγκαζίνο με επικοινωνία και τα παρουσιάζουμε με το δικό μας τρόπο.

Παιδιά μπορούμε να το κλείσουμε; Κάθε φορά κάποιος από εσάς και συνάδελφός σας με ρωτά για αυτό το θέμα για το οποίο δεν έχω να πω κάτι άλλο. Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι πολύ παράξενο και για εμένα να με ρωτάνε συνέχεια για το ίδιο θέμα. Γεια σας. Θα το εκτιμούσα αν βλέπατε ότι ένα θέμα έχει κλείσει και το καταλαβαίνατε κι εσείς».

Από την άλλη τί απαντάει ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την παρουσιάστρια

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής του με τίτλο «Πρωίαν σε είδον», που θα προβληθεί στην ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, ενώ ρωτήθηκε και για τη Μαρία Μπακοδήμου και τη δικιά της πρεμιέρα. Ο ίδιος με διπλωματικό τρόπο κατάφερε να μην απαντήσει στην ερώτηση.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» εντόπισε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και ρωτήθηκε για τη νέα του εκπομπή. «Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου».

Τη δικιά της πρεμιέρα ετοιμάζεται να κάνει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία θα έχει δικιά της εκπομπή στον ΣΚΑΪ Ο ρεπόρτερ ρώτησε τον πρώην συμπαρουσιαστή της για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας, αλλά ο Φώτης Σεργουλόπουλος απέφυγε να απαντήσει διακριτικά.

Χαρακτηριστικά είπε: «Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Πάντως και στο παρελθόν ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν ήθελε να απαντήσει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου (Δείτε εδώ όσα είχε πει).