Πλακώθηκαν για ένα ποστίς - Ο άγνωστος τσακωμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλακώθηκαν για ένα ποστίς - Ο άγνωστος τσακωμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική στον Γιάννη Πουλόπουλο, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον χώρο.

Για πρώτη φορά μάλιστα, αναφερόμενος στις συνεργασίες του, τόνισε πως με όλες τις διάσημες Ελληνίδες που έχει αναλάβει, έχουν τσακωθεί έστω και μια φορά. Με αφορμή αυτό αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά

"Κοίτα έχω τσακωθεί με όλες και με την Κορομηλά και την Μενεγάκη γιατί παλιά της είχα δώσει ένα ποστίς να το βάλει κάπου και μετά δεν μου το είχε φέρει. Ε, δεν της μιλούσα.", είπε χαρακτηριστικά γελώντας πια.

Αυτό, βέβαια, μας θύμισε έντονα τον αξέχαστο καυγά της Ελένης με την Βανδή σε γιαπωνέζικο εστιατόριο.

3.000 ευρώ για χτένισμα

Επίσης, πάνω στην κουβέντα ανέφερε πως έχει πάρει για γάμο μέχρι και 3.000 ευρώ ενώ έχει προσφέρει και τις υπηρεσίες του τσάμπα σε γυναίκα που δεν είχε να τον πληρώσει.

"Πριν κοιμηθώ κάνω τον σταυρό μου, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους. Μόλις έχασα την μαμά μου συνειδητοποίησα ότι αυτήν αγαπούσα περισσότερο. Την είχα δεδομένη γενικά. Εντάξει δεν περιμένεις πως θα χάσεις τον άλλον κάποια στιγμή. Το μόνο της θέμα ήταν ότι δεν παντρεύτηκα, ήθελε να κάνω εγγονάκι. Δεν μπορούμε πάντα αυτό που έχουν οι γονείς μας σαν όνειρο να το εκπληρώσουμε εμείς. Ο Μπαμπάς μου ήταν καταπληκτικός άνθρωπος. Ήταν πολύ cool και low profile. Οι γονείς μας πιστεύω πως δεν μπορούν να δεχτούν κάποια πράγματα ή κάποιες σεξουαλικές προτιμήσεις που έχουμε."

"Ερωτεύτηκα πρώτη φορά στα 14 μια κοπέλα που ήταν από το χωριό του μπαμπά μου. Είχαμε πλατωνική επαφή κι αυτή ήταν η πρώτη μου σχέση.