Βούρκωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Για ποιο λόγο παραλίγο να βάλει τα κλάματα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βούρκωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA - Για ποιο λόγο παραλίγο να βάλει τα κλάματα

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) ξεκίνησε για μια ακόμη φορά η εκπομπή, «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τον νεαρό τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του, να χορεύει ενώ κάποια στιγμή όταν ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμήνευσε μια δική του μπαλάντα, η Ελένη Μενεγάκη βούρκωσε για τα καλά στον αέρα -δείτε επίσης εδώ πόσοι followers της είναι ψεύτικοι.

Έτσι, την ακούσαμε λίγο αργότερα να λέει χαρακτηριστικά: «Μπράβο σου, μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι. Σου ταιριάζει πολύ, είναι πολύ πάνω σου και χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε».

Η Ελένη Μενεγάκη βούρκωσε στην εκπομπή της στο MEGA

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη on air για τον Γιάννη Λάτσιο - «Όταν παντρεύτηκα...»

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή (28/9) εκπομπή είχε μια ιδιαίτερη καλεσμένη, ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη η οποία έδωσε την πρώτη της τηλεοτπική συνέντευξη μετά από την ανακοίνωση πως είναι έγκυος για πρώτη φορά καθώς πλέον είναι στον 7ο μήνα της κύησής της.

Μεταξύ άλλων, όταν έπεσε η συζήτηση αναφορικά για τη δυσκολία να μείνει κάποια γυναίκα έγκυος, η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε πως όταν παντρεύτηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, ήταν η πρώτη φορά που πέρασε από τον γιατρό και της είπε να κάνει προγεννετικό έλεγχο.