Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το τέλος του από τον ΣΚΑΪ - «Είναι η τελευταία χρονιά»

Το troll δεν έχει τέλος στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Νίκος Μουτσινάς ανακοίνωσε το τέλος του από τον ΣΚΑΪ - «Είναι η τελευταία χρονιά»

Το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) μια ακόμη εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά ξεκίνησε όπου ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε να ανφερθεί για την πρεμιέρα που έκανε εχθές (29/9) το Love Island -δείτε εδώ τα highlights.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είχε πολλά να πει αλλά η γλώσσα του δεν μπορούσε να μιλήσει ελεύθερα. Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση.

Κάποια στιγμή όλοι χρειαζόμαστε να κάνουμε 10 λεπτά διάλειμμα όπως η Ελένη Μενεγάκη «Τώρα άνευ πλάκας, να μιλήσουμε και ειλικρινά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, είναι 5 χρόνια».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο "Καλό Μεσημεράκι"

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

«Δεν ξέρω τι έγινε, κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε. Ξέρει κάποιος; Πόσο καιρό έκατσε; 14 μέρες! Εγώ το εκτιμώ που αφού στις 14 μέρες είδε ότι κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το είχε συμφωνήσει, όπως μπορεί να το ήθελε, δικαίωμά της. Τι ωραία όμως που είπε γεια σας. Κι από τον ΑΝΤ1 ωραία που της είπαν φυσικά γεια σας», είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα όμως να μάθω γιατί έγινε αυτό. Γιατί άμα έγινε σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που τις είχε έτσι κι αλλιώς, ασυμφωνίες κλπ, κακώς πήγε από την αρχή. Διάβασα ότι η Δούκισσα μένει στο κανάλι, αυτή η οικογένεια του ΑΝΤ1».

Τέλος βρήκε και συμπαρουσιάστρια στον Λιάγκα, που δε θα μπορούσε να είναι άλλη...από τη Βασιούλα.