«Μη το ζεις μόνη σου» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την Κατερίνα Στικούδη και τα backstage του J2US

Επικοινώνησε ή όχι με τον Νίκο Κοκλώνη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μη το ζεις μόνη σου» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την Κατερίνα Στικούδη και τα backstage του J2US

Το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη, Just the two of us, αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για αυτό και αυτές τις μέρες βρίσκονται στις τελευταίες ετοιμασίες αλλά και στην οριστικοποίηση των συμμετεχόντων.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να βρίσκεται στα backstage, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη έκανε γνωστό πως εκείνη θα παραμείνει σε αυτή τη θέση (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε).

Το πρωί της Παρασκευής 30/9, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” και τον Σαράντη Μαριεττής και αναφέρθηκε στο “J2US” και στο αν επικοινώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την Κατερίνα Στικούδη και τα backstage του J2US

«Είχαμε συζητήσει για το green room και ξέρεις όπως είναι στην τηλεόραση αν φτάσεις κοντά και δεν έχεις υπογράψει, δεν σημαίνει ότι θα το κάνεις. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει ότι δεν θα είμαι. Το έμαθα από το Instagram.

Δεν ξέρω τι γίνεται με την Κατερίνα Στικούδη και τα posts της. Πιστεύω ότι ίσως απλά δεν έπρεπε να το ανεβάσει, ίσως το ανέβασε για να βάλει και εκείνη τα όριά της… “Εγώ θα είμαι στο green room, μη το ζεις μόνη σου”. Δεν μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη, δεν με πήρε τηλέφωνο, δεν υπήρχε λόγος», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αποκλειστικό: Τελικά σκοτώθηκαν για μια θέση στο J2us - Τι έγινε με Παναγιώταρου & Στικούδη

Με τους καλύτερους οιωνούς είχε ξεκινήσει η σχέση της Κατερίνας Στικούδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και πριν από κάποιους μήνες, είχε ακουστεί έντονα πως οι δύο κυρίες θα αναλάμβαναν μαζί ψυχαγωγική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Το πλάνο αυτό ναυάγησε σχετικά γρήγορα, επομένως η κάθε μία ξεκίνησε να αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Κάπου εκεί μπήκε στο δρόμο τους το J2US. Από τη μία, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ήδη από πέρυσι στα backstage του επιτυχημένου show ενώ από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η περσινή νικήτρια.

Τους τελευταίους μήνες ακούγεται διαρκώς πως μία από τις δύο εντυπωσιακές κυρίες θα βρίσκεται στα backstage. Η κυρία αυτή, προς έκπληξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Στικούδη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έμαθε τα... ευχάριστα για τη Στικούδη, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βράδυ της Παρασκευής (16/9), οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο event και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr