Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Οι προτάσεις που δέχθηκε από δύο κανάλια

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για το τηλεοπτικό της μέλλον

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βίκυ Χατζηβασιλείου; Οι προτάσεις που δέχθηκε από δύο κανάλια

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9 η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν είχε φέτος τηλεοπτικές προτάσεις, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες και απρόσμενες αποκαλύψεις.

Η πρόταση που δέχτηκε φέτος για πρωινό η Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Δέχθηκα προτάσεις και τις συζήτησα κιόλας. Ήταν δύο διαφορετικά κανάλια, δεν θα τα πούμε γιατί δεν έχει νόημα. Είχαμε συζητήσει για την πρωινή ζώνη, αλλά οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα ήθελα εγώ να λειτουργήσω χωρίς να προσλαμβάνω. Δηλαδή, να προσλάβω τις τοξίνες της τηλεόρασης, αλλά να έχει και μια απόδοση αυτό στον κόσμο. Εγώ θέλω να είμαι χρηστική, χρήσιμη, κάτι να δίνω.

Δεν με ενδιαφέρει απλά να είμαι στην τηλεόραση. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση απλά για να είμαι στην τηλεόραση, δεν το έχω ανάγκη», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία πέρασε το καλοκαίρι της στην Χαλκιδική.

«Σήμερα κάνουν 9% και πανηγυρίζουν;»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία απέχει εδώ και αρκετό καιρό από την τηλεόραση, (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για την φετινή σεζόν και τις καριέρες ορισμένων), έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της εκπομπή «Πάμε Πακέτο», αλλά και στον λόγο που σταμάτησε.

Βίκυ, θα επέστρεφες στην τηλεόραση; Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως το «Πάμε πακέτο». Χωρίς το «Πακέτο» – και ξέρεις ότι καλύπτω χρόνια το τηλεοπτικό ρεπορτάζ – η μικρή μας οθόνη δεν έχει συναίσθημα…

Θα σου μιλήσω ειλικρινά. Δεν έχω ιδιαίτερη χαρά να ξαναγυρίσω στον χώρο της τηλεόρασης. Δεν ξέρω αν θέλω να ξανακάνω τηλεόραση. Να βοηθώ τον κόσμο θέλω πολύ και αυτό γίνεται μέσα από τα βιβλία μου και το διαδίκτυο. Ξέρεις τι γίνεται; Οι τηλεθεατές θέλουν να βοηθώ τον κόσμο και οι ιθύνοντες των καναλιών θέλουν να βοηθώ τα κανάλια, το κέρδος!

Με σταματούν στο δρόμο τηλεθεατές και μου λένε ότι 15 χρόνια η εκπομπή «Πάμε πακέτο» άλλαξε αυτό που ξέραμε για τις κοινωνικές παραγωγές στην Ελλάδα. Μέσα από τα e-mails τους, τα γράμματα, την επαφή στο δρόμο έχω επίγνωση του τι ήταν το «Πάμε πακέτο» για τους τηλεθεατές. Πόσο αγάπησαν την εκπομπή, πόσο βοήθησε η παραγωγή αυτή την εξέλιξη της εγχώριας τηλεόρασης και τις διαπιστώσεις που έχει κάνει ο κόσμος από τη διακοπή της και μετά.