Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μέσα από το νοσοκομείο - Η πρώτη φωτογραφία του Ατζούν μετά το τροχαίο ατύχημα

Λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε

Μέσα από το νοσοκομείο - Η πρώτη φωτογραφία του Ατζούν μετά το τροχαίο ατύχημα
News 30.09.2022 20:49
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την πρώτη φωτογραφία μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε δημοσίευσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σήμερα 30/9, προκειμένου να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό αλλά και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.

Ο Τούρκος παραγωγός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο χέρι του, μετά το κάταγμα που υπέστη, ωστόσο πριν μερικές μέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Ατζούν λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, μαζί με το ιατρικό προσωπικό.

Η πρώτη φωτογραφία του Ατζούν μετά το τροχαίο ατύχημα

«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, με έκανε πολύ χαρούμενο. Μπορεί να έχω πετύχει στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά αυτή η αγάπη είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ευτυχία που μου δώσατε θα μου επιτρέψει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην λεζάντα της ανάρτησής του.

 Η πρώτη φωτογραφία του Ατζούν μετά το τροχαίο ατύχημα
instagram / Acun Ilıcalı

Λίγα λόγια για την ζωή του Τούρκου παραγωγού

Γεννήθηκε στην Αδριανούπολη από μια οικογένεια που καταγόταν από την Ιλίτζα του Ερζερούμ, εξ ου και το επίθετό του. Τελείωσε το δημοτικό στην Αδριανούπολη και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Kadıköy Maarif College και στο Anatolian High School της Κωνσταντινούπολης. Εισήχθη στο Πανεπιστήμιο της Πόλης, αλλά τα παράτησε και ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία.

Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την καριέρα του στις επιχειρήσεις μαζί με τον πατέρα του Εργκιούν, ιδρύοντας ένα μικρό μαγαζί με ρούχα στο Bağdat Caddesi. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε και έτσι σε ηλικία 21 ετών το μαγαζί χρεωκόπησε. Μετά από αυτήν την πρώτη απογοητευτική εμπειρία, ξεκίνησε να εργάζεται ως ρεπόρτερ στο κανάλι Show TV. Αφού εργάστηκε για αρκετά χρόνια εκεί, ο Ιλίτζαλι δημιούργησε μια εταιρεία παραγωγής το 2004, η οποία έγινε μια από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στην Τουρκία.

Στα τέλη του 2013, επέκτεινε τις επενδύσεις του αποκτώντας το τηλεοπτικό κανάλι TV8.Ο Ιλίτζαλι ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλο το έθνος. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του Acun Medya. Ο Ιλίτζαλι έγινε οικοδεσπότης και παραγωγός των εκπομπών της εταιρείας του.

Η εταιρεία του μεταδίδει τηλεοπτικές εκπομπές όπως O Ses Türkiye (τουρκική έκδοση του The Voice), Yetenek Sizsiniz Türkiye (τουρκική έκδοση του Got Talent), Survivor, Var mısın? Yok musun? (τουρκική έκδοση του Deal or No Deal) και Yok Böyle Dans (τουρκική έκδοση του Dancing with the Stars).

Τον Νοέμβριο του 2013, ο Ιλίτζαλι απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Στο νέο του κανάλι, ξεκίνησε νέα προγράμματα όπως το Utopia και "Rising Star Türkiye".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οριστικό τέλος για το Survivor - Η απόφαση "σεισμός" του Ατζούν

Γιότ, αεροσκάφη και δέκα σπίτια - Ανυπολόγιστη η περιουσία του Ατζούν Ιλιτζαλί

Share