«Υποσχέθηκα ότι....» - Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για την Κρίστη Καθάργια με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express

Τα τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 30/0 ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express.

Ο ίδιος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο παιχνίδι μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια (δείτε εδώ τα υπόλοιπα ζευγάρια).

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για την Κρίστη Καθάργια με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express

«Καταρχας θα έπρεπε να διαλέξω το ταίρι μου, να πάρω τον κολλητό μου και να πάω για την νίκη, η να επιλέξω το κοριτσι μου και να ζήσω μια μαγική εμπειρία μαζί της. Διαλέξα λοιπόν να πάρω μαζί μου το κοριτσι μου γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποβάλλω από μέσα μου τον ανταγωνισμό και να το απολαύσω, χωρίς να με νοιάζει το έπαθλο.

Ήθελα πάρα πολύ να της μεταδώσω όλα αυτά τα ωραία που έχουν δει τα μάτια μου ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει ενα με τους ντόπιους, ήθελα να δει ότι εχω δει, να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να ζήσει ότι εχω ζήσει για να τα θυμάται σε όλη της την ζωή.

Ξεκίνησα λέγοντας ότι για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ήταν γιατί είχα μια τεράστια ευθύνη. Ταξιδεύοντας τον κόσμο τα μάτια μου είδαν άπειρα πράγματα και καταστάσεις που κάποιες φορές γίνοντουσαν πολύ επικίνδυνες. Έχοντας λοιπόν μαζί μου την σύντροφό μου θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα την επιστρέψω πίσω στο σπίτι της, όπως την πήρα, έτσι λοιπόν φεύγοντας υποσχέθηκα σε ένα μικρό παιδί ότι θα του φέρω πίσω την μητέρα του ευτυχισμένη, υγιή και γεμάτη εμπειρίες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για την Κρίστη Καθάργια με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express

Ποιό είναι το νέο μέλος της οικογένειας Μαυρίδη - Καθάργια;

Πιο συγκεκριμένα οι δυο τους έχουν πλέον νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς, όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα γατάκι που βρήκαν στον δρόμο και αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Μάλιστα ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε τη βοήθεια των followers του σχετικά με το όνομα που θα του δώσει.

«1,5 μήνα μετά γυρίσαμε Θεσσαλονίκη και βρήκαμε στο δρόμο αυτό το αιλουροειδες… Είπαμε να το κάνουμε μέλος της οικογένειας! Ψάχνουμε όνομα αν μπορείτε να βοηθήσετε θα είναι χαρά μας! Υποψήφια ονόματα: 1:Φουσκα, 2:Τεκιλα, 3:Φιπστερ @fipsterr Ό,τι άλλο θέλετε δεκτό, ακούω», έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Μαυρίδης.

Το γατάκι που υιοθέτησε ο Γιώργος Μαυρίδης