Μαίρη Συνατσάκη: «Ανυπομονώ να σας δω να...» - Το ζευγάρι που υποστηρίζει στο Asia Express

Συντονισμένη στη πρεμιέρα του νέου ριάλιτι του STAR

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: «Ανυπομονώ να σας δω να...» - Το ζευγάρι που υποστηρίζει στο Asia Express

Την αποψινή 30/9 πρεμιέρα του Asia Express παρακολουθεί όπως φαίνεται και η Μαρία Συνατσάκη, η οποία μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αποκαλύψει το ζευγάρι το οποίο και υποστηρίζει.

Το ζευγάρι του Asia Express που υποστηρίζει η Μαίρη Συνατσάκη

Φυσικά, δεν είναι άλλο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Φίλιππο Ιωάννου, ή αλλιώς Fipster με τον οποίο η Μαίρη Συνατσάκη γνωρίζεται εδώ και αρκετά χρόνια.

«Δεν έχω προτιμήσεις για το Asia Express, αλλά έχω ξεκάθαρα. Κωνσταντίνε και Φίλιππε! Ανυπομονώ να σας δω να τσιρίζει ο Φίλιππος και να αντέχει όσα μπορεί ο Κωνσταντίνος. Το παιδί είναι ξεκάθαρα για τα δύσκολα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην φωτογραφία που δημοσίευσε πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το ζευγάρι του Asia Express που υποστηρίζει η Μαίρη Συνατσάκη

Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει