«Σε σόκαρε;» - Ο Νίκος Μάνεσης ανακοίνωσε το τέλος του από τον ALPHA

Άφωνοι όλοι στο πλατό της εκπομπής του με την ξαφνική αποκάλυψη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε σόκαρε;» - Ο Νίκος Μάνεσης ανακοίνωσε το τέλος του από τον ALPHA

Μια εντελώς ξαφνική ανακοίνωση έκανε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του στον ALPHA, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασία τους με το κανάλι της Κάντζας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή ο παρουσιαστής με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες του αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με το κανάλι, αποκαλύπτοντας πως διανύει την τελευταία του διετία.

Η ανακοίνωση του Μάνεση για το τέλος του από τον ALPHA

«Διανύω τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ το λέω αυτό. Μετά γεια σας! Φιλιά! Σε σόκαρε; Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι» αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Λίγα λόγια για τον παρουσιαστή

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Δημοσιογραφία από τον ΑΝΤ1. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικά κανάλια και σε αρκετές εφημερίδες. Μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εκπομπές που παρουσίαζε ήταν η ταξιδιωτική εκπομπή “60′ Ελλάδα”. Από το 2017 παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” στον Alpha.

Επίσης, δοκιμάστηκε στον ρόλο του αρχισυντάκτη στην εκπομπή “Ώρα για Μελέτη”, ωστόσο η συνεργασία έληξε άδοξα λίγες εβδομάδες αργότερα με απίστευτα "καρφιά" να πετάγονται στον αέρα.

Υπήρξε παντρεμένος με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μέσω του αδερφού της τραγουδίστριας και ήταν έρωτας κεραυνοβόλος. Αρραβωνιάστηκαν και στη συνέχεια παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο μιάμιση εβδομάδα.

Μετά το διαζύγιο του, ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της συναδέρφου και συνεργάτιδάς του, Φαίης Μαυραγάνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον ΑΝΤ1 και στο ξεκίνημα της σχέσης τους κατάφερε να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά.