Ενώπιος Ενωπίω: Πρέπει να του έταξε πολλά - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ενώπιος Ενωπίω: Πρέπει να του έταξε πολλά - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Για μια ακόμη χρονιά, η εκπομπή, «Ενώπιος Ενωπίο» πρόκειται να βγει στον αέρα σε πολύ λίγο καιρό από τώρα, την ίδια ώρα που ο Νίκος Χατζηνικολάου ετοιμάζεται και για μια δεύτερη εκπομπή -δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει.

Από την άλλη, οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι στην ώρα τους. Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» ανακοινώθηκε και ο πρώτος καλεσμένος του παρουσιαστή και είναι ένα πρόσωπο το οποίο οι περισσότεροι θα ήθελαν στην εκπομπή τους.

Ανακοινώθηκε ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα, ο λόγος είναι για τον Αλέξη Κούγια ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει όσο τίποτα άλλο αφού πλέον είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Νίκου Χατζηνικολάου στη σύζυγό του

«Ήθελα να αποφύγω τις πολλές συζητήσεις, ήθελα να τελειώνουμε γρήγορα. Μετά από ένα φαγητό σε φιλικό σπίτι, σταματάω στο φανάρι, τραβάω χειρόφρενο, βγάζω το δαχτυλίδι και κάνω την πρόταση. Την πήραν τα ζουμιά και η μούτζα και το βρισίδι πήγαινε σύννεφο γιατί είχε ανάψει πράσινο. Είχα αγχωθεί η Κρίστη μου λέει πάμε να φύγουμε. Της είπα δεν φεύγουμε αν δεν απαντήσεις. Απάντησε ναι, κατέβασα αργά το χειρόφρενο, κατέβασα το τζάμι, χαμογέλασα στον δίπλα μου ζήτησε και συγγνώμη και έφυγα πανευτυχής. Αν δεν απαντούσε θα ήμασταν ακόμα στο φανάρι».