«Ο Θεός με...» - Πένθος για την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Η σπαρακτική ανάρτηση για το θάνατο του αγαπημένου, Σταμάτη Κόκοτα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος, ανάμεσα του και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με το θάνατο του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος χάρισε στην ελληνική μουσική επιτυχημένα κομμάτια που άφησε εποχή και ακούστηκαν παντού.

Ο τραγουδιστής έδινε "μάχη" εδώ και περίπου 4 χρόνια με τον καρκίνο, ενώ πριν από λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, όπου η υγεία του επιδεινώθηκε και τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/10 έφυγε από τη ζωή.

Από εκείνη την ώρα αρκετός κόσμος του χώρου, έχει κάνει τη δική του ανάρτηση για τον αποχαιρετήσει και δημόσια και να μιλήσει για τη δική του εμπειρία γνωριμίας με τον Σταμάτη Κόκοτα.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας για τον Κόκοτα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Ζουγανέλη δημοσίευσε μια φωτογραφία τους που τραβήχτηκε πριν 10 χρόνια και έγραψε: «Πριν 10 χρόνια στον κήπο του μεγάρου πίστεψα πως ήταν μια τρελή μου σκέψη. Κι όμως... Ο θεός με αξίωσε να τραγουδήσω δίπλα σ’ αυτόν το μοναδικά σπουδαίο ερμηνευτή. Πιστή θαυμάστρια σου για πάντα».

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, τελευταία του δημόσια εμφάνιση ήταν στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στις 21/9/2021.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει για την σπουδαία καριέρα που κατάφερε να δημιουργήσει, ενώ είχε αναφερθεί στις γυναικείες λαϊκές φωνές μετά από ερώτηση που του έγινε.

«Πώς σας φαίνεται το ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο τραγούδι, έχουμε πολύ ωραίες λαϊκές φωνές… Για παράδειγμα, τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την κυρία Πάολα σαν τραγουδίστρια που είναι από πολύ νέα στο τραγούδι και την έχουν παρομοιάσει σαν από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή;», ρώτησε η Μαρία Αντωνά.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Όσον αφορά την καριέρα του

«Ενθουσιάζομαι με τις φωτογραφίες. Οι τελευταίες μου φωτογραφίες με τον Μίκη Θεοδωράκη. Από εδώ και πέρα μια καινούρια ζωή και καινούρια τραγούδια… Η κόρη μου δεν τραγουδά»

«Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί» είχε αναφέρει ο Σταμάτης Κόκοτας.